Diskuse:Bitva u Lipan

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Chrášťany[editovat zdroj]

Bylo by, myslím, vhodné napřímit interní odkaz „Chrášťany“ ve větě „Někteří byli zpomaleni příkrými srázy roklí mezi Kšely a Chrášťany, část z nich byla pobita rožmberským oddílem po překonání Čertovy brázdy u Vrbčan“, který v současné době vede na rozcestník. --Jan Polák (diskuse) 29. 7. 2014, 14:35 (UTC)

@Jan Polák: Tak jelikož jsou Kšely v okrese Kolín, řekl bych, že jde o Chrášťany v okrese Kolín (je to nedaleko). --Marek Koudelka (diskuse) 29. 7. 2014, 14:40 (UTC)
@Marek Koudelka: Jasně, ale je to jenom asi. Já jen, když už je to DČ, tak aby to bylo trochu vzorem. :-) --Jan Polák (diskuse) 29. 7. 2014, 14:45 (UTC)
@Jan Polák: Řekl bych, že „určitě“. Koukni na mapu, jelikož jde o nějaké rokle mezi vesnicemi, tak to určitě musí být ono :-) Prostě je jasné, že nejde o Chrášťany v okrese ČB. Jinak s označením za Dobrý článek moc nesouhlasím, jde o kvalitní článek, ale řekl bych, že by bylo lepší ho nechat projít recenzí jako je zvykem. --Marek Koudelka (diskuse) 29. 7. 2014, 14:49 (UTC)
@Marek Koudelka: Dobrá, dal jsem tam tedy ty kolínské. Souhlasím, že je škoda, že článek neprošel recenzí, ale to je spíše vzkaz pro Ioannese Pragensise. --Jan Polák (diskuse) 29. 7. 2014, 14:55 (UTC)
Dobrý den. Myslím, že jednak Vám nikdo nebrání nechat článek projít recenzí ani ho sám recenzovat, pokud ho chcete vylepšit, a jednak článek už prošel hlavní stranou, což je test kvality a také - pokud by se měla recenze dělat - je to právě ten vhodný okamžik pro ni: nechat text projít recenzí, než nás bude reprezentovat. To se bohužel prošvihlo. Podle mého chápání DČ nevyžaduje recenzi ani naprostou bezchybnost, drobné chyby v prolincích vadí až na úrovni NČ. Zdravím,--Ioannes Pragensis (diskuse) 29. 7. 2014, 17:52 (UTC)