Wikipedista:Tomáš Reichel

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
O mně
Používám zásadně prohlížeč Microsoft Edge (ten starý byl ale o dost lepší) '
128 Tento uživatel dosáhl v testu Jste wikiholik? výsledku 128 bodů.
Tento uživatel je již na Wikipedii registrován 5 let a 360 dní
Tento uživatel přispíval k Asijskému měsíci Wikipedie 2019.
Tento uživatel přispíval k Asijskému měsíci Wikipedie 2020.
Tento uživatel se zúčastnil osobní výzvy #Adventní Wikivšem.
Tento uživatel přispíval k podetationu WikiUral 2020

Zdravím! Vítejte na mojí stránce.

Jmenuji se (jak již napovídá jméno mého profilu) Tomáš Reichel. Jsem žák Státní konzervatoře v Praze, kde se učím hře na trombón (+ obligátnímu klavíru a bicím). Od toho se taky odvíjí moje oblíbené téma článků – hudba :). Napsal jsem sem o ní již několik článků (třeba křížek a da capo, taky když hraju nějakou skladbu, tak občas přeložím z angličtiny stránku skladatele). Můj největší projekt z tohoto oboru je (zatím?) stránka Seznam hudebních symbolů.

Pro mě významná nota[editovat | editovat zdroj]
\new Staff \with { \remove "Time_signature_engraver" }{ \clef bass b' \bar "|."}

Stejně jako pro ostatní trombónisty je i pro mě „to vysoký bé“ takovou metou, kterou jsem sice už překonal... ale stejně je to meta :).

Moje příspěvky do Wikipedie[editovat | editovat zdroj]

Na Wikipedii jsem již pět let. Přes to všechno mám jen asi přes 600 editací, podle mě je to docela hodně, ale v porovnání s ostatními vidím, že opravdu není. Nejdříve jsem se zde věnoval pouze drobné korektuře chyb, následně jsem začal vytvářet i články. Nejvíce (a tím nejvíce je myšleno třeba šest, sedm) jich vytvářím do Asijského měsíce. Do výše zmíněného editatonu jsem přidal první článek v roce 2019. Nebyl však moc kvalitní, a tak byl porotci zamítnut (a já, kdybych byl též porotce, asi bych také článek neodsouhlasil). V nedávno skončeném ročníku 2020 jsem se angažoval lépe, vytvořil jsem v rámci něj 9 článků a zapojil se i do podeditatonu WikiUral.

Jinak se zajímám například o téma orientačního běhu, kvůli tomu se starám o jeho portál zde. To znamená, že tam dávám pravidelně článek měsíce. Dále se zajímám o hudbu, napsal jsem sem o ní již několik článků (třeba křížek a da capo). Můj největší projekt z tohoto oboru je (zatím?) stránka Seznam hudebních symbolů.

Ocenění[editovat | editovat zdroj]