Wikipedista:Reaperman/Struktura moci wikikliky

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Podle našeho spolehlivého zdroje by na tomto obrázku měl být zachycen absolutní vládce kliky pro českou Wikipedii

Několika statečným odbojářům se s nasazením vlastního života podařilo proniknout ke strukturám nikoli neprávem nechvalně proslulé zločinecké organizace na Wikipedii známe pod označením KLIKA. Na základě získaných poznatků sestavili zprávu o struktuře moci a používaných praktikách wikipedistické kliky. Její uveřejnění nebyla vůbec jednoduchá záležitost, neboť aby se vyhnuli všudypřítomné refaktorizováno jazykové korektuře, museli ke kódování zpráv použít univerzální bytový klíč.


Struktura moci[editovat | editovat zdroj]

Podle všech dostupných informací se zdá, že přes svrchovanost jednotlivých klik existuje jejich velmi úzké propojení, takže vytváří superkliku. Toto se nejvíce projevuje u nejnebezpečnějších známých klik IRC a uživatelů s rozšířenými technickými pravomocemi.

Na samém vrcholu hierarchie této organizace stojí osoba, jejíž pravou identitu pravděpodobně neznají ani její nejbližší podřízení. Zdá se, že po několika posledních útocích se raději stáhla do ústraní, čímž však její vliv a moc neoslabila, spíše naopak. V kuloárech se hovoří o tom, že se mu podřizuje i sám Velký Jimbo. Někteří členové kliky ji vyznávají jako božskou bytost, či Boha samotného, a o každém úplňku jí přináší oběti.

Řadoví členové kliky jsou často pro svou věc ochotni riskovat i životy

O druhém muži superkliky je známo jen velice málo. Prakticky jen to, že jeho tělo v určitých partiích dosahuje megalitických rozměrů. Pravděpodobně zastupuje vůdce v případech jeho vzácné duchovní nepřítomnosti.

Jednou z nejdůležitějších osob v celém systému je takzvaný poradce, jehož úkolem je zajistit řádné zdůvodnění a legalizování všech kroků kliky před veřejností. Není bez zajímavosti, že tato velice uznávaná osoba nedostává výkonnou funkci, nýbrž pozici v soudnictví, což jí značně usnadňuje svěřenou činnost. Z pohledu délky existence wikipedistické kliky byla vytvořena teprve nedávno podobná pozice, jež má na starosti veškeré finanční toky a praní špinavých peněz. Co dalšího se skrývá pod skořápkou této tajemné osoby se dosud nepodařilo zjistit.

Následuje skupina takzvaných starších správců, kteří mají na starosti koordinaci jednotlivých zločineckých akcí, a to pokud možno tak, aby nemohlo padnout jakékoli podezření na nejvyšší úrovně řízení. Jejich nebezpečnost spočívá v tom, že při odstranění jednoho je okamžitě nahrazen jiným a přitom jejich práce je relativně nenápadná.

Nejníže v organizaci stojí řadoví správci, vysloužilí správci, kteří nedostali jinou trafiku, a čekatelé na funkci. Jejich množství je takové, že boj s nimi připomíná boj s faraony, jakékoli zásahy do této skupiny jsou vzhledem k vyvíjené činnosti kliky naprosto neúčinné. Právě oni provádí nejvíce špinavé práce, jako je mazání či olepování šablonkami. Po povýšení na staršího správce je tato činnost vzhledem k řadě závažnějších úkolů značně omezována. Omezování ovšem neprobíhá na úrovni blokování, kde podle statistik z nějakého důvodu nejsou výrazné rozdíly mezi jednotlivými hodnostmi.

Specifickou skupinou jsou přidružení wikipedisté. Tyto osoby nepatří oficiálně do kliky, ale jejich činnost je klikou podporována nebo naopak oni podporují některé akce kliky.

Zločinecké praktiky[editovat | editovat zdroj]

Některá zvířata jsou již nepostradatelnou součástí výbavy členů kliky mající za úkol činit pokusy na nevinných wikipedistech

Zkoumání zločineckých praktik nebylo hlavní náplní vyšetřování, neboť tyto jsou velmi rozličné a ani jejich znalost nepřináší patřičné úspěchy při potírání celé organizace. Nicméně během zkoumání struktury kliky bylo zjištěno několik nových závažných informací.

Podle všeho se klice po dlouhých letech podařilo nabourat Jimbova důsledně utajená švýcarská konta, a odčerpat z nich velké množství peněz původně určených k rozvoji Wikipedie. Z těchto prostředků jsou nyní financovány zbraně hromadného ničení.

Základní položkou jsou speciální klávesnice pro každého člena, které jsou vybavené tlačítky pro rychle smazání stránky a zablokování libovolného nepřítele. Ve vývoji jsou klávesnice se třetím tlačítkem, které má zajišťovat, aby operace provedené dvěma dříve zmíněnými nebyly běžnými metodami zjistitelné.

Mnohem znepokojivější ovšem je, že klika nakupuje speciálně vycvičená zvířata za účelem provádění pokusů na wikipedistech. Podařilo se zjistit, že kočky jsou dodávány známým ostravským!!! kočkomilem. Co je cílem pokusů, je stále předmětem vyšetřování.

Závěr[editovat | editovat zdroj]

Čtyři ze čtyř oslovených členů kliky uvádí, že žádná klika neexistuje

Praktikovaný zákon zapírání značně komplikuje zjišťování informací o klice na jakékoli úrovni. Činnost této organizace je však pro Wikipedii stále více a více zhoubná a její ignorance překračuje veškeré myslitelné meze. Je tedy naprosto nutné i nadále pokračovat ve vyšetřování a nabourávání jejích struktur. Zároveň i nadále pracujeme na nasazení vlastního agenta dovnitř celého systému nebo přetáhnutí členů kliky na naši stranu. Veškeří potenciální aspiranti jsou však velmi podrobně lustrováni a konstruktivní členové okamžitě likvidováni.

O jakémkoli pokroku ve vyšetřování budeme i nadále informovat, jakmile to bude jen trochu možné.