Wikipedie:WikiProjekt Hudba/Nástěnka

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Toto je nástěnka, která slouží k dotazům na účastníky projektu, můžete zde požádat, aby se ujali, zkontrolovali nebo vám pomohli s nějakým článkem. Svoji žádost připojte na konec seznamu přechozích žádostí a uveďte prosím odkaz na článek, kterého se žádost týká. Pokud chcete recenzi za účelem dobrého nebo nejlepšího článku, můžete zde požádat o odbornou (tj. z oboru Hudba) pomoc, jinak prosím využijte raději recenzního řízení v rámcu WikiProjektu Kvalita.

  • Má Hudba někde seznam nejnovějších článků? Nějaké místo, kde bych mohl informovat, že tu je nový článek Josh Klinghoffer, a předat ho do rukou členů projektu Hudba? :D --16. 2. 2013, 21:30 (UTC), Utar (diskuse)
  • Tip na dotažení k DČ: Strawberry Fields Forever. Z laického pohledu: „na to, že je to jedna skladba, byť od Beatles…“. Navíc jde o jedno z prvních použití mellotronu v populární hudbě. Interwiki nabízí dva DČ a jeden NČ. --18. 3. 2013, 21:28 (UTC), Utar (diskuse)
    To by bylo pěkné mít alespoň jeden DČ o písni :-) Francouzsky ani španělsky neumím, ale z angličtiny by snad něco šlo doplnit. Ale moc si nejsem jist v přebírání jejich zdrojů a jedinou knihu, kterou doma o Beatles mám, je Kdo zabil Johna Lennona od Fentona Breslera a tam se toho moc o Beatles vlastně ani nedozvím :-) Pominu-li to, že tu skupinu vůbec neposlouchám, zkusím se na článek podívat, ale nic neslibuji. P.S.: Tvého příspěvku jsem si všiml až teď, ale už napravuji a dávám si stránku do sledovaných. --Marek Koudelka (diskuse) 13. 7. 2013, 09:36 (UTC)
Výborně, nějak jsem přehlédl, že tam ta sekce už je (tož jsem rovnou přidal dalšího nalezence :D ). Já bych byl pro přidávání rozpadla se kategorií i pro skupiny později obnovené. Nepřijde mi, že by bylo zas tolik mnoho skupin, které by se rozešly a zase spojily třeba desetkrát a vícekrát. Jen bych vyžadoval, stejně jako pro vznik a další data, aby bylo o tomto informováno i v článku/infoboxu a ne jen pomocí kategorií; ideálně se zdrojem, samozřejmě. S pozdravem --21. 12. 2013, 00:46 (UTC), Utar (diskuse)
Utar: Blue Cheer budou s tím počtem stačit :-) Ale já bych to asi taky dával i u těch, které byly později obnoveny. --Marek Koudelka (diskuse) 21. 12. 2013, 08:34 (UTC)
Mimochodem, ještě by mohla být kategorie „Hudební skupiny obnovené v roce XYZ“ (en), protože když pak je v článku pět kategorií, že kapela zanikla a jen jedna, že byla založena, tak to vypadá divně :-) Pro tento případ by šlo založit právě tuto kategorii. --Marek Koudelka (diskuse) 21. 12. 2013, 09:20 (UTC)
  • Pěkný den, mám drobnou žádost: Mohl by mi někdo zkouknout článek To tenkrát v čtyřicátom pátom - mám jej zatím jen v dílně, uvítám jakoukoli kritiku, doplnění atd. Nebojte se do něj jakkoli zasáhnout, připomínky směřujte prosím do diskuse ke článku. Na článku se bude nadále pracovat, proto je možné, že dojde k oditačnímu konfliktu, proto prosím všechny své změny pro jistotu kopírujte. Děkuji, ---Vojtasafr (diskuse) 14. 12. 2016, 19:59 (CET)[odpovědět]
VyřešenoVyřešenoDíky! Převedeno do HJP (viz To tenkrát v čtyřicátom pátom (píseň). S pozdravem, --Vojtasafr (diskuse) 5. 1. 2017, 14:01 (CET)[odpovědět]