Uživatelská práva

Vybrat uživatele  
Zobrazit uživatelské skupinyProhlížení skupin uživatele Blahma (diskuse | příspěvky)

Člen skupin: Prověření uživatelé, Správci

Automaticky člen skupin: Automaticky schválení uživatelé, Zavedení uživatelé

Kniha práv uživatelů

  • 27. 8. 2018, 11:24 JAn Dudík diskuse příspěvky změnil členství uživatele Blahma ve skupinách z prověřený uživatel a správce na správce rozhraní (dočasně, do 27. 9. 2018, 11:23), prověřený uživatel a správce (dočasně, do schválení pravidla.)
  • 13. 8. 2017, 16:56 Martin Urbanec diskuse příspěvky změnil členství uživatele Blahma ve skupinách z prověřený uživatel, epcampus, epcoordinator, epinstructor, eponline a správce na prověřený uživatel a správce (-duplicitní práva, uživatel je správce, navíc se v brzké době bude přecházet na Nástěnku nastenka.wikimedia.cz a práva budou odebrána všem Gabkou)
  • 6. 6. 2016, 21:31 Blahma diskuse příspěvky změnil členství uživatele Blahma ve skupinách z zakladatel účtů, prověřený uživatel, epcampus, epcoordinator, epinstructor, eponline a správce na prověřený uživatel, epcampus, epcoordinator, epinstructor, eponline a správce (-accountcreator (redundantní vzhledem k sysop a epcoordinator))
  • 6. 6. 2016, 16:17 Blahma diskuse příspěvky změnil členství uživatele Blahma ve skupinách z prověřený uživatel, epcampus, epcoordinator, epinstructor, eponline a správce na prověřený uživatel, epcampus, epcoordinator, epinstructor, eponline, správce a zakladatel účtů (organizátor kurzů Wikipedie, přidělení práva již bylo dříve nabízeno i jinými správci, doposud však nebylo nutné ho využít)
  • 8. 5. 2016, 07:57 Tchoř diskuse příspěvky změnil členství uživatele Blahma ve skupinách z prověřený uživatel, epcampus, epcoordinator, epinstructor a eponline na prověřený uživatel, epcampus, epcoordinator, epinstructor, eponline a správce (úspěšná žádost Wikipedie:Žádost o práva správce/Blahma)
  • 15. 3. 2016, 19:39 Martin Urbanec diskuse příspěvky změnil členství uživatele Blahma ve skupinách z prověřený uživatel, epcampus, epinstructor a eponline na prověřený uživatel, epcampus, epinstructor, eponline a epcoordinator (koordinátor)
  • 4. 2. 2014, 16:13 Vojtěch Dostál diskuse příspěvky změnil členství uživatele Blahma ve skupinách z prověřený uživatel na prověřený uživatel, eponline, epcampus a epinstructor
  • 4. 4. 2012, 08:59 Jirka O. diskuse příspěvky změnil členství uživatele Blahma ve skupinách z (žádné) na prověřený uživatel (Prověřený uživatel)