Diskuse s wikipedistou:Vatoz

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte v české Wikipedii. Těší mne, že se Vám tu líbí a že již pilně příspíváte. Díval jsem se na Vaše Sovy a vidím, že jste si již jistě všiml projektu Wikipedie:WikiProjekt_Klasifikace_biologie. A Wikipedie:Potřebuji pomoc znáte také. Budete-li mít další otázky, obraťe se opět (nebo na nějakého uživatele). Mnoho zdaru v další činnosti přeje -jkb- 13:36, 25. 3. 2005 (UTC)

Máte chybičku v šabloně PracujeSe - vpravo jsou tři závorky místo dvou, proto nefunguje, -jkb- 14:16, 25. 3. 2005 (UTC)

A ještě něco: aby na Vaší stránce fungoval odkaz na Wikiprojekt Prvky, musíte tam před to ještě Wikipedie s dvojtečkou, tedy WikiProjekt Prvky. -jkb- 14:37, 25. 3. 2005 (UTC)

Díky, pokusím se to opravit. --Vatoz 14:41, 25. 3. 2005 (UTC)

WikiProjekt Prvky[editovat zdroj]

Zdravím, jsem rád, že jste to rozjel. Jelikož na tom stále pracujete, nechci vám do toho vrtat, ale pár připomínek: Kromě dusíku má tabulku i vodík, který ji navíc má:

  • o něco rozšířenu (i když si nejsem jist, jestli třeba zrovna NMR vlastnosti jsou úplně potřebná věc),
  • je tam i pár drobností, které jsem doladil o něco víc než u dusíku (třeba zajímavě řešená Šablona:Periodická tabulka podle de:)
  • a hlavně je ve wikisyntaxi místo HTML.

Také bych podotknul, že česky se píše standardní, s t se píše standarta (vlajka). ;-)

Hodně štěstí s projektem --Mormegil 15:11, 25. 3. 2005 (UTC)

Děkuji za informace, které jsem neznal, zkusím si s tím doma trochu pohrát (offline), libilo by se mi přidat do šablony parametr pro prvek a nedoplňovat to tam pomocí absolutně pozicovanejch divů, uvidim jak to půjde. --Vatoz 15:41, 25. 3. 2005 (UTC)

Jen par poznamek: pracuju na uranu (nevim jestli ted na to budu cas). Puvodne sem se tesil, ze udelam tabulku, ale prestalo s emi do toho chtit, jednak proto, ze se mi zda, ze to neni zas tak nutna vec, navic tabulky maj i nevyhody: kdyz s tim clovek potrebuje pracovat dal, je o horsi /kopriovani etc./ informace neni mozne tak dobre vysvetlit etc. Co me ale nadchlo je, jak maji jak maji prvky na esperantu:

http://eo.wikipedia.org/wiki/Uranio

vzdycky prvek a vedle hezky graficky jednoducha tabulka s odkazama. Rad bych to obsleh, tak doufam, ze 2 tabulky vedle sebe nebudou matouci a ze se to tam vejde /vedle obsahu asi idealni/.

nolanus

WikiProjekt Prvky II[editovat zdroj]

Ahoj. Rozhodl jsem se obnovit WikiProjekt Prvky. Upravil jsem šablonu Infobox Chemický prvek. Pokud máš zájem se ho ješte účastnit, tak se můžeš zapsat mezi účastníky. Dík --Jiří Janoušek (DPEWPCH) 08:37, 5. 12. 2007 (UTC)