Diskuse s wikipedistou:Percy31

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, Váš příspěvek musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se na nápovědu, jak vytvořit stránku či jak ji editovat. Díky za pochopení.--Yopie 6. 5. 2011, 10:13 (UTC)

příspěvek v sekci byl označen jako text z publikace+ozdrojován, není problém s ponecháním, ne všechny publikace světa jsou psány encyklopedicky. Haught. (Percy31 6. 5. 2011, 12:51 (UTC)).

Jistě že "ne všechny publikace světa jsou psány encyklopedicky", ale my tvoříme encyklopedii, takže příspěvky do článků musí být psány encyklopedickým stylem WP:ES. Pro podrobnosti si zároveň přečtěte WP:NOT a WP:VAS. Pro snažší pochopení si přečtěte několik dobrých článků na Wikipedii a Ottově slovníku. WP není učebnice nebo historická příručka.

Na okraj, na diskusních stránkách se přispívá dospodu, nikoliv nahoru, tj. nejnovější příspěvky v diskusi jsou DOLE, ne NAHOŘE. A zároveň Vás upozorňuji na pravidlo 3 revertů WP:3R. --Yopie 6. 5. 2011, 13:08 (UTC)


znám to pravidlo... já nic neporušil ... (Percy31 6. 5. 2011, 13:11 (UTC)).

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Jan Jelínek (legionář). Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů atd. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. S pozdravem --Saltzmann 6. 5. 2011, 14:51 (UTC)


Heslo- Jan Jelinkek (legionář) odkazuje na člověka, který byl účastníkem 1. čsl. odboje a autorem knihy Legionáři na Boskovsku, která vyšla 2x a je jí plný web. Pokud chcete urážet První československý odboj tím, jestli je dostatečně významný, upozorňuji Vás, že mluvíte a píšete česky v jisté České republice právě díky těmto lidem ... Na Zdar (Percy31 7. 5. 2011, 09:10 (UTC)).

Wikietiketa[editovat zdroj]

Dobrý den, dodržujte prosím wikietiketu, je to základ pro to, aby Wikipedie mohla fungovat. Pokud jiné uživatele napadáte například tím, že je označíte za komunisty [1], ničeho tím nedosáhnete a za opakované útoky můžete být i zablokován. Měl byste se spíše vyjádřit v probíhající diskusi o smazání, a to věcně a bez zbytečných emocí. Díky za pochopení.--Jieκeren 7. 5. 2011, 13:02 (UTC)