Diskuse s wikipedistou:Ondrej.Havlicek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 4 lety od uživatele Ondrej.Havlicek v tématu „Postabortivní syndrom

--Gumruch 22. 1. 2011, 16:59 (UTC)

Uživatelské jméno[editovat zdroj]

Dobrý den, Vaše uživatelské jméno odporuje pravidlům, vizte Wikipedie:Uživatelské jméno#Nevhodná uživatelská jména. Buď požádejte o změnu na stránce Wikipedie:Změna uživatelského jména, nebo mi zde dejte vědět, že tento účet nebudete používat, v tom případě bych ho zablokoval. Díky za pochopení, Gumruch 22. 1. 2011, 16:59 (UTC)

Dobrý den, účet používat chci. Nenašel jsem zmínku o zakázaných znacích, předpokládám, že bude stačit, když jméno změním na MelkorCZ? --Melkor 22. 1. 2011, 17:07 (UTC)

Ano, to stačit bude. Podstatné je, aby uživatelské jméno nemělo podobu domény prvního řádu. Zažádejte prosím na této stránce podle vzoru o změnu a některý z byrokratů vás přejmenuje. --Faigl.ladislav slovačiny 22. 1. 2011, 17:34 (UTC)

Zažádáno, dekuji. --Melkor 22. 1. 2011, 17:42 (UTC)

Byl jste přejmenován na české Wikipedii. Pokud budete chtít s novým účtem propojit Váš starý učet na Wikimedia Commons, musíte si zvlášť požádat tam. --Tchoř 23. 1. 2011, 03:41 (UTC)

Pěkný den, vaše úpravy na tomto článku se mi líbí, začíná z nich vznikat docela pěkný text. Pokud můžu, budu mít několik návrhů na zlepšení, které by mu mohly prospět:

  • Ty odrážky ve výčtu použitých směrů nepůsobí nejlépe, podle mě by prospěl klasický „odstavcový“ text. Vypadá to více profi a encyklopedicky.
  • Opravdu používáte uvedené zdroje, nebo je jen přebíráte z en:Cognitive science? Zejména u starších, neměckých a zejména knižních zdrojů si nejsem jist a snižuje to věrohodnost citací; možná by stálo za to přiznat en:wiki jako zdroj. (Ale nechci vám křivdit :-)

Pokud byste potřeboval pomoc s nějakým spíše psychologickým tématem, neváhejte se na mě obrátit. Obecná a kognitivní psychologie sice není můj obor, ale něčím bych snad přispět mohl. Je škoda, že v oblasti psychologie a příbuzných oborů není více jiných kvalitních wikipedistů. Hodně zdaru. --Hynas (diskuse) 19. 2. 2013, 13:43 (UTC)

Díky, snažím se, ale je to vážně hodně práce, zvlášť když se člověk snaží najít primární zdroje. Tak se snažím získat pro projekt Kog.věd na Wiki více lidí. Budu rád, když se připojíš! (Všiml jsem si na tvém profilu, že jsi pro tykání a že jsi stejný ročník - jsem Ondra, těší mě!) V současnosti se bavím s některými lidmi o terminologických záležitostech, které tam uvádím v diskusní stránce; budu rád za další názory, jak současný stav vyřešit.
A díky za komentáře a rady ke stylu, moc jsem toho zatím nenapsal. K odrážkám - Zkusil jsem to nejdřív bez nich, ale přišlo mi to méně přehledné. Takto každá odrážka znamená samostatnou subdisciplínu. Také to pomohlo tomu, že se obrázky pěkně vešly ke svým tématům a nepřetékaly dále. Ale jestli myslíš, že to bude lepší, upravím to.
Ke zdrojům - Z anglické verze jsem raději nepřebíral nic, ten článek se mi moc nelíbí, také má myslím C-class hodnocení. Přebral jsem citace: Wundt, Watson, Newell&Simon a Thagard (2005) z: Miller (2003), Gallagher&Zahavi (2008) a Thagard (2012), protože je považuji za důvěryhodné zdroje. To doufám není problém. --Ondřej Havlíček (diskuse) 19. 2. 2013, 14:14 (UTC)
Už jsem vám tam něco napsal - objevil jsem to hned po uložení předchozího příspěvku :-) Když se kouknete na dobré české články, ty odrážky se skutečně používají jen u jednoznačných výčtů, což není tento případ. Jak vidím, se zdroji jsem skutečně trochu křivdil. Za mě přebírání není problém; blbé je, že Wikipedie neumí solidně pracovat se sekundárními zdroji. Nevím, jak to vyřešit líp, asi to nechte tedy takto. Hodně zdaru! --Hynas (diskuse) 19. 2. 2013, 14:23 (UTC)

Postabortivní syndrom[editovat zdroj]

Ahoj. Mohl bych tě poprosit o pomoc s článkem o postabortivním syndromu? Chtěl jsem přidat i překlad z anglické wikipedie, ale neznám přesné termíny a nechtěl bych, aby kvůli mé neznalosti došlo k nějaké dezinterpretaci. Dík (i za odpověď :) ) WikiTrell (diskuse) 12. 3. 2019, 21:08 (CET)Odpovědět

Ahoj, omlouvám se za pozdní odpověď. Postabortivní syndrom bohužel není nic čemu bych nějak rozuměl. Ondřej Havlíček (diskuse) 19. 3. 2020, 09:20 (CET)Odpovědět