Diskuse s wikipedistou:Mildasb

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Počítačová animace. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Krvesaj 19:43, 25. 12. 2006 (UTC)


Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete něco dozvědět o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. --Japo ¿ 16:36, 26. 12. 2006 (UTC)

Omlouvám se za to, že jsem vám smazal článek. Myslel jsem, že článek Hermína s obsahem Hermína měl být jen pokus. Příště tomu můžete předejít použitím náhledu. --Japo ¿ 16:55, 26. 12. 2006 (UTC)
To nevadí, z Wikipedií zatím začínám a omlouvám se za svou chybu. Příště se jistě polepším...Mildasb 17:00, 26. 12. 2006 (UTC)

Olívie a Kvído[editovat zdroj]

Přeji hezký den.

Pokud mohu něco poradit, tak v případech, kdy na wikipedii již existuje hotový článek ke stejnému tématu, které se snažíte zpracovat, pak je lepší vytvořit na něj REDIRECT a případně do již existujícího článku doplnit to, co tam podle Vašeho názoru chybí.

Příklad: Existuje již poměrně rozsáhlý článek Kvido - nemá tedy cenu vytvářet článek Kvído, který bude pojednávat o tomtéž. Lepší je doplnit do článku Kvído přesměrování v tomto tvaru:

#REDIRECT [[Kvido]]

Udělal jsem to kromě výše uvedeného Kvída také v článku Olívie.

S pozdravem Chrupoš 19:21, 26. 12. 2006 (UTC)

Děkuji za radu, článku Kvido jsem si bohužel nevšiml...Mildasb 19:45, 26. 12. 2006 (UTC)

Šachové figury[editovat zdroj]

Všiml jsem si, že zakládáte články šachové figury. Je to dobré, jen bych chtěl poprosit o kontrolu interwiki. Podařilo se Vám nejspíš nechtěně navázat všechny články o figurách na cizojazyčné články o šachové dámě. Něco jsem opravil, pokud mohu prosit, ještě jednou to projděte. Je to třeba udělat včas, než se do toho vloží kontrolní roboti. Dík. --Postrach 10:11, 14. 1. 2007 (UTC)

Subpahýl[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Nové Butovice (sídliště). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Honza365 16:40, 31. 1. 2007 (UTC)

Subpahýl[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Lužiny (sídliště). Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit alespoň mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Honza365 16:41, 31. 1. 2007 (UTC)

Uživatelská stránka[editovat zdroj]

Chtěl bych se ti omluvit za založení tvé uživatelské stránky, jelikož jsem tam nechtěně vložil věci do tvé diskusní stránky. --Honza365 16:43, 31. 1. 2007 (UTC)

Obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Tlusťa 11:40, 8. 2. 2007 (UTC)

Ahoj, je skvělé že si všímáte textů možná porušujících autorská práva. Jen Vás prosím, když nějaký takový článek naleznete, připište ho ještě do seznamu Wikipedie:Porušení práv#Copyvia a na stránku vkladatele vložte šablonu {{copyvio autor}}. Hodně to ulehčuje práci. Díky moc. --Tlusťa 20:38, 21. 3. 2007 (UTC)

Problematický obrázek[editovat zdroj]

Dobrý den, ačkoli Wikipedie vítá obrazové příspěvky, bohužel nemůžeme přijmout materiály chráněné autorskými právy (jako jsou plakáty, obaly DVD, screenshoty, loga a obchodních známky a podobně) bez souhlasu majitelů práv. Vámi nahraný obrázek Soubor:Obr0001.jpg proto byl (či bude) z Wikipedie smazán. Máte-li svolení jeho autora k zveřejnění pod svobodnou licencí, nahrajte jej znovu, uveďte tuto skutečnost v popisu a soubor označte odpovídající licencí ze stránky Popisky licence souborů. Podrobnější informace o licencích naleznete na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů, eventuálně se obraťte přímo na mě. S pozdravem --Tlusťa 13:12, 29. 3. 2007 (UTC)


shrnutí[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Zacatecnik 08:14, 10. 9. 2007 (UTC)

Prosím podívejte se na WP:Rozlišovač. Při přesunu hesla Shrek na Shrek (film) jste uvedl Přesun na novou stránku s názvem, který odpovídá zvyklostem Wikipedie, což není pravda. Rozlišovač, v tomto případě (film), se používá pouze tam, kde existuje i jiný význam pro toto slovo a název filmu je od něj odvozen. Pokud by byl nějaký význam slova odvozen od názvu filmu, heslo o filmu by mělo být bez rozlišovače a heslo, jehož název je odvozen od filmu, bude s nějakým jiným rozlišovačem.--Sevela.p 17:42, 29. 9. 2007 (UTC)

Na stránce Dal prosím o vysvětlení co mám upravit. Tím nechci působit arogantně a vyvolávat konflikty, ale nemohu udělat potřebné úpravy článku, když neví jaké by to měli být. Zde se jedná o článek o podvojném účetnictví, které studuji a mohu čerpat z učebnic. Díky za pochoponí, prosím o kontakt na moji diskusi. S pozdravem --Gravedigger 20:20, 2. 5. 2008 (UTC)

OK, díky, zapracuju na tom. Já jsem to psal už i Pod Lípou, aby se vkládání šablon odůvodňovalo na diskusi. Šablona upravit ještě jde, ale v případě zpochybňování je to horší. Ale díky, se článkem si pohraju. S pozdravem --Gravedigger 09:52, 3. 5. 2008 (UTC)

Pravopys[editovat zdroj]

Jen si dovoluji upozornit, že jak fysická tak i fyzická osoba jsou gramaticky správně. Nerozumím tedy tomu, proč jste to v čl. obchodní jméno opravil a označil ve shrnutí editace jako pravopys. Příště uveďte např.: »Nemám rád když se liší výslovnost od psané podoby, vzdaluje to jazyk dělnické třídě.« Děkuji a mějte se hezky Kili 27. 7. 2008, 19:09 (UTC)

dobry vecer a dekuji za tu fotku. hned jsem ji vymenil v prislusnem clanku Encephalartos altensteinii - ta vase je lepsi. S tim konstatovanim ze to je nejstarsi evropsky cykas si nejsem jist, kdyz k tomu nemaji zadnou dokumentaci.  :-) Lednice v tom ma bordel a navic ten cykas malem umorili... Dokazal byste odhadnout jak je kmen toho stromu vysoky? Tak 3m? --PeregrinusX 3. 2. 2009, 18:35 (UTC)

ciste nahodou, detail toho rozvetveneho vrcholku tam nemate? dekuji i za tu druhou fotku (skoda ze ten jejich udaj je jen takovy odhad od oka), doplnil jsem ji opet do clanku o tomto druhu. --PeregrinusX 4. 2. 2009, 19:46 (UTC)

dekuji velmi - neni tam uplne presne videt to poskozeni, tak vas do toho nechci nutit. Jeste byse hodil nejaky detail jednoho listu/ listku, ale to jen kdyz budete mit cas - potrebuji neco lepsiho [| nez zde].

idealni, dejte je tam vsechny 3 / ty detaily listu jsou nejlepsi na wikipedii. postupne to v tom clan ku memnim ya vase fotky. potreboval jsem hlavne aby tam byli videt ty pichlace na listech.

dobry vecer, jeste jednou dekuji za ty fotky. do clanku jsem dplnil tu s detailem listu, ktera se hodi do casti "botanicka charakteristika"

Wikisraz[editovat zdroj]

Pozvánka na setkání wikipedistů

3. (snad již opravdu) pravidelný sraz wikipedistů s workshopem se uskuteční
v pondělí 18. července 2011 od 18.30 hodin v Zulu baru, Na bojišti 8, Praha 2, nedaleko stanice metra I. P. Pavlova.
Všichni jsou srdečně zváni!

Pokud máte zájem, tak se zapište a stránku pro případné změny sledujte.


--Juan de Vojníkov 15. 7. 2011, 16:00 (UTC)