Wikipedista:Sevela.p

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Babylon – informace o uživateli
cs-N Tento uživatel je rodilý mluvčí češtiny.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
Wikipedisté podle jazyka

S Wikipedií jsem se seznámil daleko dříve než jsem začal editovat. Když jsem potřeboval nějaké informace, zprvu hlavně do školy, později i pro sebe, dost často jsem narazil na Wikipedii, kde jsem našel většinu, většinou kvalitních informací. Ta většina mě neuspokojovala a říkal jsem si, že je mou osobní povinností začít přispívat. Také jsem se chtěl odvděčit lidem, jejichž příspěvky jsem využil. Má kariéra wikipedisty začala registrací 5. 2. 2007 v 19:09.

Moje první editace byla v heslu mozek, možná symbolicky, protože mozek je poměrně důležitá věc při tvorbě encyklopedie resp. Wikipedie, a taky samotný mozek rozvíjí.

Na Wikipedii jsem zpočátku prováděl drobné úpravy. Později jsem drobně rozšiřoval hesla, až nakonec jsem hesla začal zakládat. Oblast mého zájmu je velmi různorodá.

Rozhodně ode mě neočekávejte nějakou soustavnou práci na nějakém tématu, protože se snažím, aby má práce byla kvalitní, což nejde bez toho, aniž by mě to bavilo.

Vyznamenání


Wikipedisté, s nimiž jsem se setkal osobně


Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je osobní stránka uživatele Wikipedie.

Nejedná se o encyklopedický článek. Pokud tuto stránku vidíte na jiném serveru než na Wikipedii, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské stránky najdete na https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Sevela.p.

ak:User:Sevela.p