Diskuse s wikipedistou:Lenka Bojdová

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Gampe (diskuse) 28. 5. 2013, 19:37 (UTC)

Městské opevnění[editovat zdroj]

Pěkný den. Vámi založený článek Městské opevnění byl přesunut na název Městské opevnění v Hlučíně, neboť jistě uznáte, že se netýká tématu obecně, ale jen toho, co bylo v Hlučíně. Díky za pochopení. --Bfidli (diskuse) 15. 8. 2013, 16:33 (UTC)

Rozlišovače[editovat zdroj]

Dobrý den. K Vašim posledním úpravám na pískovišti: Rozlišovač má smysl tam, kde se předmět či osoba stejného názvu vyskytuje vícekrát. U kostela svaté Markéty má rozlišovač smysl, protože kostelů svaté Markéty je mnoho. Například u článku Zámek v Hlučíně je to nesmysl, protože Zámek v Hlučíně je jen jeden. --Gampe (diskuse) 15. 8. 2013, 18:06 (UTC)

V souvislosti s tím byl přesunut článek Hrobka rodiny Wetekampů (Hlučín) na článek Hrobka rodiny Wetekampů. Mimochodem, mohla byste už sama zkusit vkládat reference, odkazy a vůbec dělat standardní strukturu a úpravu článků. Více zde. Děkuji. --Bfidli (diskuse) 15. 8. 2013, 19:16 (UTC)

Restaurace Slezan, Mírové nám.(Hlučín)[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Restaurace Slezan. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Bfidli (diskuse) 15. 8. 2013, 19:40 (UTC)

Vyznamenání[editovat zdroj]

Za pořízení fotografií hlučínských památek pro Seznam kulturních památek v Hlučíně Vám děkuji a uděluji tuto wikikytičku. --Gampe (diskuse) 23. 8. 2013, 04:59 (UTC)

Děkuji! Lenka Bojdová (diskuse) 23. 8. 2013, 05:26 (UTC)

Vyznamenání: Nováček[editovat zdroj]

Ve víru Hlučínských editací jste překonala hranici 200 editací a stala jste se nováčkem na české Wikipedii. Blahopřeji! --Gampe (diskuse) 30. 8. 2013, 18:34 (UTC)

Dobrý den, už v minulosti jsem si všimnul vašich editací v souvislosti s Hlučínem a Hlučínskem, informoval mne o vaší činnosti též kolega Gampe. Napadlo mne proto ohlásit se vám, pozdravit vás a informovat vás o tom, že se občas pohybujeme a zřejmě i nadále budeme pohybovat na stránkách Wikipedie i při pořizování materiálu pro ni ve stejných nebo podobných místech. Na rozdíl od uživatelky Veronika Frňková sice nepocházím z Hlučínska, ale společnými silami jsme již na Wikipedii vylepšili dokumentaci např. obce Třebom a také jsme doplnili nějaké fotografie k Bolaticím a některým okolním obcím, nejnověji včetně Kravař. Budu se těšit na vaše další editace a příspěvky, třeba časem nalezneme i prostor pro vzájemnou spolupráci. S pozdravem Blahma (diskuse) 8. 12. 2013, 22:31 (UTC)