Diskuse s wikipedistou:Laila~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, Vaše editace Existencialismus je navržena na rychlé smazání, jelikož stránka již existuje pod správným názvem Existencialismus. Pokud máte zájem, vložte informace do druhého článku, velmi se omlouvám, že jedna z Vaších první editací bude smazána :-( a doufám, že na nás nezanevřete :-) A abych nezapomněl, vítejte na cswiki.

Chmee2 11:28, 4. 12. 2006 (UTC)

Betty MacDonaldová[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Betty MacDonaldová, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

-- Mercy (|Ω) 13:22, 15. 1. 2008 (UTC)

Děkuji Vám za informace v článku Choctaw. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Miraceti 11:28, 15. 4. 2008 (UTC)

Belgický chladnokrevník a další koně[editovat zdroj]

Totéž jako Choctaw. Nechci Vás odradit od psaní článků, ale povzbudit k psaní lepších. --Miraceti 11:34, 15. 4. 2008 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:35 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:05 (CEST)