Diskuse s wikipedistou:Kubaadamek

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Wespecz 9. 9. 2010, 15:36 (UTC)

Textilní průmysl[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Textilní průmysl, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Wespecz 9. 9. 2010, 15:38 (UTC)

Správce[editovat zdroj]

Ad Váš dotaz na Diskuse:Požární prevence: viz WP:Správci, resp. WP:Žádost o práva správce. A čas špatně nejde, jedná se o UTC (v nastavení si můžete změnit čas na naše časové pásmo). A ještě si prosím přečtěte, k čemu slouží diskusní stránka. Všeobecné dotazy je nejlépe pokládat na stránce WP:Pod lípou. --Harold 9. 9. 2010, 15:55 (UTC)

Pozor! Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkuji za pochopení.

--Wespecz 9. 9. 2010, 16:03 (UTC)

Je tu nějaký správce?

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kšandy, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Slfi 6. 6. 2011, 20:35 (UTC)

Oldřich Velen - úmrtí[editovat zdroj]

Dobrý den, všiml jsem si Vašich editací článku Oldřich Velen (třeba zde). Nevím, jestli špatně hledám, ale prostě jsem nenalezl žádnou informaci o hercově smrti. Úpravu jsem navrátil, jestli máte nějaký zdroj, prosím o dodání do článku. Hezký večer. --Mario7 (diskuse) 25. 6. 2013, 18:50 (UTC)