Diskuse s wikipedistou:Fredericus

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 8 měsíci od uživatele Janbery v tématu „Nově otevřený Wikiklub v Brně

Vítejte[editovat zdroj]

--Japo ¿ 20:01, 8. 3. 2007 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 15:37, 18. 4. 2007 (UTC)

Domnívám se, že znak brněnské diecéze by mohl spadat pod "jiná díla" uvedená v § 3 autorského zákona. Protože jde pouze o domněnku, vznesl jsem příslušný dotaz na Biskupství brněnské; věcné odpovědi jsem se prozatím nedočkal, byl jsem ovšem (až dnes) vyzván k dalšímu kontaktu, takže lze předpokládat, že otázka licence daného obrázku bude vbrzku vyřešena.
Postup použitý u znaků českobudějovické a královéhradecké diecéze (viz příslušné články) nelze v brněnském případě opakovat, protože tento znak diecéze je v užívání až cca od poloviny 20. století. --Fredericus 14:58, 25. 4. 2007 (UTC)

Projekt:Křesťanství[editovat zdroj]

Upozorňuji Vás na existenci projektu křesťanství, protože z Vašich příspěvků soudím, že by Vás mohl zajímat... :o) --Cinik 14:52, 19. 3. 2008 (UTC)

Počeštění[editovat zdroj]

Ahoj, prosim tě, co tě vedlo k tomu (pro mě šílenému) počeštění v článku Římskokatolická církev v Maďarsku? --Orange.man 17:36, 29. 4. 2008 (UTC)

Pokud máš na mysli úpravu z 29. 4., tak nejde o počeštění, ale stylové sjednocení s ostatními názvy. Samotnému mně to ovšem přijde trochu divné, a kladu si otázku, (1) zda nemá smysl odstranit adjektivní tvary (když jsem ale článek vytvářel, inspiroval jsem se už existujícími na dané téma), zvlášť když vzhledem k maďarské výslovnosti může působit zmatečně např. tvar "nyíregyházský"; (2) do jaké míry použít české ekvivalenty jmen měst - podle mě jsou legitimní, ale uznávám, že problém může být s poněkud zastaralejšími názvy (Jager, Vacov). A to jsem z důvodů srozumitelnosti nebyl důsledný a nepoužil "Kamenec" (Szombathely) nebo "Kaloča". --Fredericus 19:11, 9. 5. 2008 (UTC)
No je to celý nějáký fivný no..:) --Orange.man 13:40, 16. 5. 2008 (UTC)

Ahoj, mou prosbu o doplnění jsem odsud nakonec přesunul do Diskuse oné stránky, protože nevím, kdy se tu zas vyskytneš:), a taky aby na to mohlo dát svoje znalosti a názory víc lidí, takže kdyžtak viz tam... :) Díky--Jiří Janíček 20. 12. 2008, 01:24 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, zdravím Vás do Břeclavi. Máte-li chuť a sílu, prosím přispějte dle svých možností k tvorbě a udržování portálu Křesťanství. Také můžete:

  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 21. 3. 2011, 21:06 (UTC)

Nově otevřený Wikiklub v Brně[editovat zdroj]

Pozvání rozeslal --janbery (diskuse) 12. 9. 2023, 15:44 (CEST)Odpovědět