Diskuse s wikipedistou:Fíma

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Pěkný den K123456 7. 7. 2010, 13:07 (UTC)

Shrnování editací[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. K123456 7. 7. 2010, 13:07 (UTC)

Tady šlo pravděpodobně o argument hyperbolického tangens, tedy vaši úpravu projdu a pravděpodobně revertuji. Zagothal 30. 7. 2010, 08:00 (UTC)

2. česká národní hokejová liga[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za založení mnoha článků o jednotlivých sezonách 2. české národní hokejové ligy. Mohl byste ale do nich prosím doplnit zdroje, odkud jste daná data čerpal? V tuto chvíli tam reference nejsou skoro žádné. Díky. S pozdravem --11. 9. 2014, 07:11 (UTC), Utar (diskuse)

Zdravím, veškeré zdroje jsou uvedeny dole v externích odkazech. Úplně stejně je to řešené i v článcích o 1. ČNHL, které jsem bral jako vzor. Přesný odkaz na reference jsem uváděl pouze pokud jsem citoval nějakou doplňující informaci, jako stěhování klubu apod. Fíma (diskuse)
Co se raději inspirovat něčím jako 1. česká fotbalová liga? Do sekce externích odkazů patří odkazy na rozšiřující materiály, ne na zdroje. Vizte např. Wikipedie:Ověřitelnost a Wikipedie:Reference. S pozdravem --11. 9. 2014, 15:51 (UTC), Utar (diskuse)