Diskuse s wikipedistou:Dewo

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte v české wikipedii!
Vážený kolego, vítám Vás a jsem velmi rád, že jste se rozhodl věnovat část svého volného času rozvíjení naší Wikipedie. Kromě drobných, ale hodnotných úprav jsem si všiml, že začínáte tvořit vlastní články. I když jste už nejdůležitější věci zjistil samostudiem, přesto rád bych Vás upozornil na některé stránky, kde se dočtete základní věci o vytváření článků. Vždy je najdete na Hlavní straně v části REDAKCE (pravý sloupec). Jedná se především o Rady a informace pro přispěvatele, Jak vytvořit článek, Jak editovat stránku a další.

Ze soboty na neděli jsem v rámci projektu Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů kontroloval vkládané soubory a zjistil jsem, že u Vámi vloženého obrázku

chybí informace o zdroji, odkud jste jej získal, a o licenci, pod kterou je uvolněn k použití. Prosím, doplňte tyto informace. Důvody, proč jsou tyto údaje důležité, se nacházejí například na stránce zmiňovaného projektu. Cenné informace o licencích lze najít zejména na stránce Wikipedie:Popisky licence souborů. Doufám, že se rozhodnete věnovat této záležitosti trochu času a dovolíte tak své práci stát se pokud možno trvalou součástí Wikipedie. --Beren 16:55, 4. 4. 2005 (UTC)

Přesouvání/přejmenovávání stránek[editovat zdroj]

Pro přesunutí obsahu se nepoužívá copy&paste, ale funkce přesunout. --Mormegil 09:50, 24. 5. 2005 (UTC) P. S. A poprosil bych o používání diakritiky.

Původ a copyright obrázků[editovat zdroj]

Dobrý den, jelikož byla prodiskutována nová politika ohledně obrázků a obrázky bez základních údajů budou po 30 dnech mazány, prosím o doplnění informace o původu a licenci k Vámi nahranému obrázku

Důvody, proč je žádnoucí tyto údaje uvádět, jsou popsány na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťe se na mne, rád Vám pomohu. Vrba 01:05, 4. 1. 2006 (UTC)