Diskuse s wikipedistou:Cr7

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie


Článek k rozšíření[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Ukrajinská ekonomika. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --BobM 16:49, 26. 3. 2008 (UTC)

Články k rozšíření[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článcích Teresva (město), Jasiňa, Usť-Čorna a Žnedijevo. Bohužel jejich rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článků rozšířit alespoň do té míry, abychom je mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takové články úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Sevela.p 16:41, 28. 3. 2008 (UTC) Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Vynohradivský rajón. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, encyklopedický styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Zirland 20:49, 28. 3. 2008 (UTC)

Další články k urgentní úpravě[editovat zdroj]

Iršava, Mižhir'ja, Velykyj Byčkiv, Dubove, Velyki Lučky, Buštyno, Korolevo, Vyškovo, Jasiňa, Teresva (město), Čynadijovo, Volovec, Kolčyno, Seredně, Kobylecka Poljana, Vylok, Baťovo, Usť-Čorna, Žnedijevo — seznam Vámi založených článků, kam jsem bohužel musel vložit šablonu „urgentně upravit“. Budu-li mít čas, sám se některých ujmu, aby nemusely být smazány; upravíte-li je sám, tím lépe. Váš -- 00:25, 30. 3. 2008 (UTC)