Diskuse s wikipedistou:Belik

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Adam Zivner 15:53, 6. 5. 2007 (UTC)

Zdar Bělíku! Koukal jsem na tvůj článek a musím říct dobrý. Ukaž se na wiki častějc:-)

نور الدين مساهمات النقاش‎ 14:47, 24. 9. 2007 (UTC)

Čest práci bělíku! koukam na tvou uživatelskou stránku. Nechci ti do toho moc kecat, ae když tak na konec stránky můžeš připsat [[Kategorie:Wikipedisté z Plzně]], tak tě to zařadí mezi Plzeňáky. Jinak kdybys měl jakejkoliv problém, klidně se na mě můžeš na mojí diskusi obrátit. Zatím

نور الدين مساهمات النقاش‎ 15:19, 24. 10. 2007 (UTC)

In der Tat:-)[editovat zdroj]

Ahoj Bělíku. Píšu ti sem na tvou diskusi to, s čím bych byl rád, abys mi pomohl. Sice už sem ti víceméně říkal, s čím chci pomoct, ale napíšu ti to i sem, aby sis to mohl kdykoliv najít a měl to po ruce. Jak jsem ti už říkal, jde o zkvlaitnění článku Jeruzalémské království do té míry, aby mohlo být zařazeno mezi nejlepší. Tady na téhle stránce je nominace, pokud by ses chtěl k ní nějak vyjádřit, máš samozřejmě možnost:)

Tak, původně jsem myslel, že toho, co po tobě budu chtít je víc, ale ten článek se bude zřejmě výrazně zkracovat. V článku je však stále velké množství překlepů a pravopisných chyb, které bych byl rád, kdybys opravil. Pak ještě jedna věcička, a to stylistika - prostě řečeno, když nějaká věta budě nějak kostrbatě, nesrozumitelně, tak ji zkus přepsat tak, aby byla srozumitelná i laikovi - prostě tak, aby to bylo pochopitelný i pro Jirku:)

Jak přesně na to. Až tu budeš a budeš se chtít pustit do toho, tak si otevři hlavní záhlaví editovat nad článkem a až úplně nahoru vlož {{pracuje se}} a ulož to. Pak ti na ten článek už nikdo nepoleze. Pak si znovu otevři hlavní editační okno a dej si ukázat náhled, aby ti to ukázalo celý článek. Pak už se jen pusť do čtení. Když objevíš chybu, tak ji v editačním okně oprav a čti zas dál, znovu si nemusíš dávat ukazovat náhled, stačí, když budeš vědět, že je chybka opravena. Bude to práce asi na dost dlouho, tak to nemusíš zvládnout za jeden večer. Až budeš chtít skončit, tak hlavně odstraň z článku {{pracuje se}} a ulož to.

Kdybys měl nějakej dotaz, tak se mě můžeš zeptat na mí diskusi. Diskusní příspěvky se píšou vždycky na konec a dělá se nadpis stejnej jako v článcích ==Asi takový== a když tak se podepsat. Teď ze mě hlavně nezískej dojem, že tě tu péruju, ale nevím, jaký máš zkušenosti s editováním, tak radši říkám i nějaký ty základy:) Tak zatím a díky za tvou pomoc نور الدين مساهمات النقاش‎ 18:05, 7. 2. 2008 (UTC)

Používejte prosím tlačítko Ukázat náhled[editovat zdroj]

Děkuji za Vaše příspěvky do Wikipedie. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, ale nic se nezapisuje do historie článku ani do seznamu posledních změn. Stránka posledních změn je pro wikipedisty velmi důležitá, jelikož se na ní zobrazují veškeré změny ve Wikipedii. Při častém ukládání jednoho článku jednou osobou se poslední změnyhistorie článku zbytečně přeplňují a znepřehledňují.

Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, zadejte do pole Shrnutí stručný popis Vámi provedených změn a změny uložte. Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou na článek vrhnout, opravit překlepy či jej doplnit. V případě častého ukládání hrozí riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. -- Mercy (|Ω) 06:34, 4. 4. 2008 (UTC)

Zdravím![editovat zdroj]

Rád byc Vás upozornil na existnci projektu Křesťanství. s Pozdravem --Cinik 13:30, 4. 4. 2008 (UTC)

Vyznamenání[editovat zdroj]

Ahoj Bělíku, koukám že ještě nikdo pořádně neocenil tvou práci na wikipedii, tak dovol, ať to nyní udělám já. Proto bych ti rád udělil tuto kytičku:) Tu si samozřejmě můžeš připnout na stránku. نور الدين مساهمات النقاش‎ 20:02, 24. 4. 2008 (UTC)

ps:ve výčtu NejenWikiPřátel si zapoměl ještě na Standu;) نور الدين مساهمات النقاش‎ 06:12, 25. 4. 2008 (UTC)

prosbička[editovat zdroj]

Čest Bělíku, prosimtě, nevyznáš se trochu v křesťanských legendách? Potřeboval bych trochu zkouknout zatím rodící se heslo Kněz Jan, zejména u té první část části zrod legendy, ty apoštoly, biskupy atd. نور الدين مساهمات النقاش‎ 20:13, 15. 6. 2008 (UTC)

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, zdravím Vás do Plzně. Máte-li chuť a sílu, prosím přispějte dle svých možností k tvorbě a udržování portálu Křesťanství. Také můžete:

  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse

Zdraví Fagnes 5. 3. 2011, 21:34 (UTC)