Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Atisa

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Přeji Vám pěkný den! -- Mercy (|Ω) 10:59, 2. 3. 2008 (UTC)

Ahoj,
na první článek to je dost dobré :-) Mám nějaké rady: Text nepiš vždy jakoby obřádek, ale do odstavců - třeba se podívej na ty změny, jaké jsem v článku udělal (zde). Taky do Souvisejících článků není třeba dávat tak obecné věci jako Tišnov, to zas s tématem článku tolik nesouvisí ;-) A obrázek, který je v úvodu, se vždy umisťuje nad úvodní text - viz ty úpravy, které jsem provedl. A bylo by nejlepší, kdybys tam uvedla nějaké zdroje - knížku, článek, časopis apod. Měj se pěkně a doufám, že se wikipedie brzy dočká Tvých dalších příspěvků! S přáním všeho dobrého --Podzemnik 16:34, 7. 3. 2008 (UTC)

Ahoj, odpověděl jsem Ti na mé diskuzní stránce. Většinou bývá zvykem, že kde diskuze začně, tam se vede i končí. Tzn. že když Ti jednou napíšu sem, klidně mi odpověz a ptej se zde. Pěkný den přeje --Podzemnik 11:00, 9. 3. 2008 (UTC)

Promiň, ale já to pořád nechápu. Ta brožura je pouze zdroj informací. Bylo jich vytisknuto asi 4000. Nepovažovala bych to za publikaci určenou k rozšíření znalostí. Musí tam být přesto zveřejněna? Atisa 14:59, 14. 3. 2008 (UTC)
Pěkný večer, zveřejněna být nemusí. Pouze je vhodné uvést nějaký zdroj, aby bylo jasné, že jsi si ten článek nevycucala z prstu;) Většinou se zdroj uvádí, jelikož to jsou knihy, časopisy, webové stránky apod. V tomto případě však přesně nevím, osobně bych i tento zdroj uvedl. S tím si ale už nedělej starosti, jak říkám, není to nutné (- je tu tisíce článků bez zdrojů, které by však teoreticky v průběhu času měly výt všechny ozdrojovány). Samozřejmě čím víc bude mít článek referencí, tj. vlastně poznámek pod čarou, tím líp. Ale jak říkám, není to nutné a myslím, že to nikdo ani nebude vyžadovat. Snad jsem Ti odpověděl;) Měj se pěkně, zdraví --Podzemnik 22:45, 14. 3. 2008 (UTC)