Diskuse s wikipedistou:Adsamcik

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám v české Wikipedii. Přečtěte si, prosím, základní informace, jak mají vypadat encyklopedické články: Wikipedie:Encyklopedický styl. Děkuji za pochopení a přeji hodně zdaru. --Luděk 18:30, 12. 4. 2007 (UTC)

Prosím, nevkládejte neencyklopedický text, formulace typu: "© 1996-2007 = toto je podivné značení ale je asi logické toto je označení od kdy do kdy platí autorská práva(většinou je uveden jen rok ve kterém žijete ať je to 2007 nebo 2030" opravdu nejsou vhodné do encyklopedie. A článek o copyrightu už máme. Zkuste se nejprve rozkoukat na Wikipedie:Pískoviště. Děkuji za pochopení. --Luděk 18:51, 12. 4. 2007 (UTC)


Dobrý den, ačkoli Wikipedie vítá obrazové příspěvky, bohužel nemůžeme přijmout materiály chráněné autorskými právy (jako jsou plakáty, obaly DVD, screenshoty, loga a obchodních známky a podobně) bez souhlasu majitelů práv. Vámi nahraný obrázek Soubor:Slideshow.gif proto byl (či bude) z Wikipedie smazán. Máte-li svolení jeho autora k zveřejnění pod svobodnou licencí, nahrajte jej znovu, uveďte tuto skutečnost v popisu a soubor označte odpovídající licencí ze stránky Popisky licence souborů. Podrobnější informace o licencích naleznete na Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů, eventuálně se obraťte přímo na mě. S pozdravem --Tlusťa 07:48, 13. 4. 2007 (UTC)

Děkujeme Vám za informace v článku Ragnarok Online 2: The Gate of the World. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po měsíci se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkujeme za pochopení. --Japo ¿ 19:01, 26. 11. 2007 (UTC)

Článek bude dobré přepsat do souvislého textu, podívej se třeba na Gothica. --Japo ¿ 20:59, 26. 11. 2007 (UTC)

Článek Grand Thft Auto: Chinatown Wars jsem smazal s ohledem na jeho neupravitelnost, chybu v názvu a nízkou významnost. Prosím o vyšší kvalitu příspěvků. --Limojoe 21. 8. 2008, 08:39 (UTC)

Tales of the past[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Tales of the past. Bohužel předmět článku zatím nesplňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámeni, rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit. --Jvs 10. 8. 2009, 10:24 (UTC)