Diskuse s wikipedistou:213.194.221.3

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Clou. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. Jedudedek 19:11, 29. 7. 2006 (UTC)

Váš článek Kaiser Chiefs jsem bohužel musel smazat, protože byl zcela neencyklopedický a psán velmi nevhodným stylem. Zde se snažíme tvořit encyklopedii. Pokud nám chcete pomoci, uvítáme to. Nápověda je na stránce Wikipedie:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení. --Aktron 20:26, 29. 7. 2006 (UTC)

Jak editovat stránku[editovat zdroj]

Zdravím. K vašemu příspěvku v článku Caesar: přečtěte si nápovědu (obzvláště Jak editovat stránku). Nevím přesně, co máte za problém, doufám však, že vám pomůže nápověda. Příště prosím pište podobné příspěvky do diskusí, kam patří. --Japo ¿ 16:14, 2. 1. 2007 (UTC)


Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Andy Nicholson. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Andilek 12:06, 20. 1. 2007 (UTC)

Andy Nicholson[editovat zdroj]

Vámi založený článek Andy Nicholson - již bývalý člen kapely byl smazán, neboť byl redundatní (tj. zbytečná a nepotřebná kopie) již existujícího článku Andy Nicholson. Dík za pochopení. --Aktron (d|p) 11:56, 20. 1. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Jamie Cook. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Aktron (d|p) 11:59, 20. 1. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Nick O'Malley. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Andilek 12:06, 20. 1. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Matthew Helders. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. — Timichal 12:13, 20. 1. 2007 (UTC)

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Alex Turner. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Japo ¿ 16:18, 20. 1. 2007 (UTC)

Experimenty[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment na stránce Seznam spartských králů fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Harold 09:10, 4. 3. 2007 (UTC)