Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:195.113.65.194

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Tuto IP adresu, 195.113.65.194, používá Univerzita Karlova, Praha a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na této VŠ.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.

Vítám v české Wikipedii. Vaši změnu jsem vrátil, pokud jste si Vaší úpravou/opravou jist, napište zdůvodnění či doložení informace do políčka shrnutí editace. Jinak to vypadá, že si jen někdo hraje a experimentuje. --Luděk 07:34, 29. 11. 2006 (UTC)

Urgentně upravit[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článku Jaroslavice (zámek). Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, aby splňoval základní požadavky na vzhled, styl a jazyk článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení.--Vrba 22:57, 12. 6. 2007 (UTC)

Jaroslavice[editovat zdroj]

STOP Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud budete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Odstranili-li jste text z nějakého legitimního důvodu, své počínání odůvodněte ve shrnutí editace, případně i na tamní diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Johann 11:53, 3. 1. 2008 (UTC)

Odstranil jsem Váš příspěvek z článku, rpotože byl nevyvážený a neozdrojovaný. Použít pro Slovenský štát pojem totalita je velmi nestandardní a použít ho navíc jako fakt, navíc neozdrojovaný je nepřijatelné. --Cinik 5. 1. 2009, 09:28 (UTC)