Diskuse s wikipedistou:195.113.132.25

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Harold v tématu „Jitka Vodňanská
"i", logo informace Tuto IP adresu, 195.113.132.25, má počítač v internetové kavárně Národní knihovna, který je sdílen větším počtem uživatelů. Zprávy zanechané na této stránce mohou obdržet jiní uživatelé ze stejné adresy, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn je třeba dbát zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit obsluze Národní knihovna.

Komentářům, které nejsou určeny vám, se můžete vyhnout tím, že si založíte vlastní účet.

Archivy
Archivy

Ptejte se knihovny[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Ptejte se knihovny, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Wespecz 26. 8. 2010, 08:30 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 31. 8. 2010, 13:54 (UTC)

Wattersenová, Zdena (překladatelka)[editovat zdroj]

Dobrý den, Váš příspěvek ve článku Wattersenová, Zdena (překladatelka) nemůžeme přijmout, protože pravděpodobně porušuje autorská práva. Prosím doložte původ nebo autorská práva k Vašemu příspěvku. Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Děkujeme za pochopení. --Jvs 1. 2. 2011, 11:27 (UTC)

Zdena Wattersenová[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Zdena Wattersenová. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení.

Zdena Wattersonová[editovat zdroj]

Dobrý den, nevím proč zakládáte dva články o jedné a týž osobnosti. Jeden článek jsme smazali, protože to bylo {{copyvio}}, které jste vy znovu odstranil. Důrazně upozorňujeme, aby jste šablony neodstraňoval, dokud nedoložíte, že jste autorem kopírovaného textu. Druhý článek jsme přejmenovali na správné příjmení, které je Wattersonová a článek upravili dle standartů wikipedie. Při zakládání nových článků doporučuji shlédnout tyto stránky Váš první článek, Jak vytvořit článek popř: Encyklopedický styl. Hodně úspěchů při práci na české wikipédii --Romanzazvorka 3. 2. 2011, 11:28 (UTC)

Speculum (žánr)[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Speculum (žánr), a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Postrach 28. 4. 2011, 05:58 (UTC)

Vojenská radiostanice v Pierre-sur-Haute[editovat zdroj]

Vítám Vás v české Wikipedii. Chcete-li si editaci pouze vyzkoušet, pak prosím jen na pískovišti, které je k tomu určeno. Děkuji za pochopení. --17. 4. 2013, 15:53 (UTC), Utar (diskuse)

Shrnutí[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Horst (diskuse) 11. 3. 2015, 09:49 (CET)Odpovědět

EO[editovat zdroj]

Zdravím, externí odkazy vkládejte jedině do sekce externí odkazy, do těla článku nepatří. Díky--Horst (diskuse) 30. 6. 2015, 10:18 (CEST)Odpovědět

Odkazy na díla[editovat zdroj]

Dobrý den. Je skvělé, že přidáváte odkazy na volně přístupná díla, jsme za to velmi vděční :) Jenom bych Vás poprosil, abyste je přidával/a do příslušné části Odkazy na konci článku. Proto jsem i rušil jednu Vaši editaci, která se duplikovala s jedním již tam napsaným odkazem. Díky moc za snahu, jen prosím respektujte formát, ve kterém je Wikipedie psaná, aby se nám lépe udržovala přehledná. S pozdravem -- Mirth 30. 6. 2015, 10:46 (CEST)Odpovědět

Dvě upozornění stačí, 10 minut na pročtení WP:Externí odkazy--Horst (diskuse) 30. 6. 2015, 10:53 (CEST)Odpovědět

Jitka Vodňanská[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za první informace v článku Jitka Vodňanská. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nedosahuje ani minimální nutné délky. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Harold (diskuse) 4. 1. 2019, 12:26 (CET)Odpovědět