Diskuse s wikipedistou:194.228.13.81

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele Vojtěch Veselý v tématu „Spam
Tato IP adresa, 194.228.13.81, patří do skupiny IP adres dynamicky přidělovaných uživatelům poskytovatele internetového připojení O2. Uživatel editující z této IP adresy může kdykoli změnit IP adresu a naopak se pod touto IP adresou může kdykoli objevit zcela jiný uživatel. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn je třeba dbát zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci Wikipedie toto nevhodné chování hlásit správcům O2.

Komentářům, které nejsou určeny vám, se můžete vyhnout tím, že si založíte vlastní účet.

Spam[editovat zdroj]

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni, jako se to stalo v článku Baron Prášil (film, 1962). Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --DobyvatelCZ (diskuse) 23. 2. 2013, 11:36 (UTC)

Dobrý den, nepřidávejte, prosím, do Wikipedie obsah propagačního charakteru nebo odkazy na své soukromé stránky či stránky, se kterými jste spojeni, jako se to stalo v článku Cesta do pravěku. Wikipedie není prostředkem pro propagaci či reklamu ani pouhou sbírkou externích odkazů. Rozšiřování encyklopedického obsahu je však samozřejmě vítáno. Děkuji za pochopení. --DobyvatelCZ (diskuse) 23. 2. 2013, 11:36 (UTC)

Nevím, co tím myslíte, asi se jedná o omyl. Články, které zmiňujete, jsem needitoval, editoval jsem pouze článek Szombathely. 194.228.13.81 27. 9. 2018, 16:47 (CEST)Odpovědět
Dobrý den, vizte odpověď úplně dole na této stránce, od wikipedisty OJJ. Zpráva, na kterou nyní reagujete, je pět let stará a byla evidentně určena někomu jinému. Pokud Vám někdo napíše novou zprávu na diskusní stránku, většinou ji najdete úplně dole (když už jste ale reagoval tady nahoře, píšu taky sem nahoru). Každopádně díky za Vaše články. A jak píše kolega OJJ, doporučuji Vám se zaregistrovat, vyhnete se tak tomu, že budete spojován s editacemi jiných lidí z IP adresy, kterou sdílíte či jste sdíleli. Zdraví --Vojtěch Veselý (diskuse) 28. 9. 2018, 15:03 (CEST)Odpovědět

Opět spam - články o Karlu Zemanovi[editovat zdroj]

Přeji hezký den, i přes mé upozornění jsem opakovaně zaznamenal Vaše přidávání odkazů, které jsou hodnoceny jako spam. Přečtěte si, prosím, výše uvedený text. Neberte to na lehkou váhu! Díky za pochopení. --DobyvatelCZ (diskuse) 23. 2. 2013, 12:46 (UTC)

Dobrý den, naše Muzeum Karla Zemana přináší informace o vzniku filmu a použitých trikových technikách režiséra. Informace o existenci muzea, kde se čtenáři článku o jeho filmu dozvědí mnohem více a na vlastní kůži si vyzkouší i jednotlivé triky pokládáme za zajímavou. Proto prosím o povolení externího odkazu. Děkuji. 194.228.13.81 23. 2. 2013, 14:05 (UTC)Lenka Lukáčková194.228.13.81 23. 2. 2013, 14:05 (UTC) -- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 194.228.13.81 (diskuse) 23. 2. 2013, 14:43‎ (CE(S)T)
Hezký den, Wikipedie neslouží k propagaci, což Vaše jednání bohužel bylo. Můžete mi odpovědět jakou přidanou hodnotu má stránka muzeumkarlazemana.cz např. pro čtenáře článku Georges Méliès? Odpovím si sám – nulovou. Přečtěte si, prosím, příspěvky výše (včetně odkazů). Díky za pochopení. --DobyvatelCZ (diskuse) 23. 2. 2013, 13:56 (UTC)
Hezký den, domnívám se, že informace, které přináší Muzeum Karla Zemana ve své expozici jsou více než relevantní bez sebechvály je možné uvést, že se jedná v tuto chvíli o téměř jediné místo kde se o díle Karla Zemana a o jeho jednotlivých filmech lze něco objektivně dozvědět. Na expozici se mimo odborníky podílela i režisérova rodina, včetně jeho dcery Ludmily, která se natáčení mnoha filmů účastnila. Pro posouzení muzea doporučuji osobní návštěvu, nebo alespoň prostudování nějakého nezávislého zdroje - např. http://www.indiefilm.cz/2012/10/25/muzeum-karla-zemana/

Jelikož nejen v Čechách, ale i ve světě je Zeman nazýván "český Meliés" a přímým pokračovatelem jeho poetiky, i v tomto případě mi odkaz s doplněním vazby přišel relevantní. Pokud však budete trvat na tom, že k tomuto režisérovi nepatří, rozumím. Prosím však ještě jednou o zvážení zařazení informace k filmům, které přímo se Zemanem souvisí - na jejichž vzniku se podílel. Rádi pak část informací přeneseme i do skupiny portálů wiki - co například obohacení sesterského webu Wikicitáty. Snahou bylo vážně informovat.

Zároveň si dovoluji upozornit že i na anglické tak i české wikipedii je běžné odkazovat u článký týkajících se konkrétní osobnosti, nebo jejich konkrétního díla na sbírky a muzea, kde je možné se dozvědět více, případně konkrétní dílo vidět. Z této analogie - z tohoto předpokladu jsem i při zadávání vycházela.

Prosím o reakci a v případě generálního zamítnutí včetně odkazu u i u filmů kterým je věnována velká část muzea (Cesta do pravěku, Baron prášil, Vynález zkázy) o posouzení širším okruhem uživatelů, nebo jiným administrátorem. 194.228.13.81 23. 2. 2013, 14:54 (UTC)

Zdravím, nemám oprávnění Vám něco generálně zakazovat. Vycházel jsem ze závazných pravidel české Wikipedie. Věc byla posouzena správcem při podání žádosti na nástěnce správců, následně jste byla zablokována na dobu 2 hodiny. Pokud chcete situaci dále řešit, doporučuji:
  • zajít pod lípu, kde můžete věc komunikovat s celou komunitou
  • kontaktovat správce na nástěnce
Díky za pochopení. --DobyvatelCZ (diskuse) 23. 2. 2013, 16:11 (UTC)
Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení. --DobyvatelCZ (diskuse) 23. 2. 2013, 13:56 (UTC)

Vandalismus[editovat zdroj]

STOP Toto je poslední varování!

Přestaňte přidávat do Wikipedie nesmysly, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, budete bez dalšího varování zablokováni. Děkuji za pochopení.

--Mario7 (diskuse) 25. 6. 2013, 18:31 (UTC)

Dobrý den, já nevím, že bych do Wikipedie přidával nesmysly. Editoval jsem pouze článek Szombathely. To je asi omyl. Nemyslím si, že bych měl být zablokován, poněvadž jsem dle mého názoru Wikipedii nepoškozoval. Děkuji za pochopení. 194.228.13.81 27. 9. 2018, 16:44 (CEST)Odpovědět

IP adresa je dynamická, tudíž to založil někdo jiný před lety, po kom teď máte IP. Jednalo se o smazaný článek, jehož obsahem byl vulgární název pro jistou zadní část těla. Vyhnout se tomu můžete registrací. Mějte se. --OJJ, Diskuse 27. 9. 2018, 16:46 (CEST)Odpovědět