Diskuse s wikipedistou:194.145.183.193

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--MiroslavJosef 16. 8. 2008, 13:34 (UTC)


Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. —Tchoř 18. 2. 2010, 10:46 (UTC)

Malé národy Severu[editovat zdroj]

Zdravím. Revertoval jsem Vaši editaci šablony {{Národy Severu}}, která je zamýšlená jako soupis čtyřiceti národů, jež ruská vláda oficiálně uznává jako tzv. Malé národy Severu. Jakuti se mezi nimi nenacházejí. Protože to z názvu šablony nebylo zcela patrné, provedl jsem její přejmenování na {{Malé národy Severu}}. Díky za pochopení. magairlín 3. 9. 2010, 12:23 (UTC)

Novinářská kachna[editovat zdroj]

Váš příspěvek jsem revertoval. Pokud ho chcete přidat, přidejte i věrohodný zdroj, který ho potvrzuje.--Tchoř 9. 12. 2010, 09:32 (UTC)

Dobrý den. K vašemu článku o ruském politikovi jsem vložil pár připomínek, jak by měl být eventuálně upraven, aby vyhovoval podmínkám obecně přijímaným na Wikipedii. --Aktron (|) 15. 12. 2010, 09:25 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. Martin Kotačka 15. 12. 2010, 09:30 (UTC)

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Gumruch 20. 12. 2010, 11:44 (UTC)

Seznam zvířecích názvů[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Seznam zvířecích názvů. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavek na ověřitelnost. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby bylo možné jej označit jako plnohodnotný článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Ioannes Pragensis 2. 1. 2011, 10:37 (UTC)

Prosím opravdu vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456 20. 2. 2011, 09:51 (UTC)

Zaregistrujte se
Zaregistrujte se
Vítejte ve Wikipedii, otevřené encyklopedii!
Vítejte!ÚvodNápovědaPrůvodce WikipediíPět pilířů WikipedieCo Wikipedie neníJak zakládat nové článkySlovníček

K prohlížení ani k editaci článků ve Wikipedii se nemusíte přihlašovat, ale vytvoření účtu je jednoduché a rychlé a poskytne vám mnoho výhod, například:

  • Používání takového uživatelského jména, které si vyberete. Nemusíte poskytovat žádné své osobní údaje, skutečné jméno ani e-mail.

Přihlášení vám zpříjemní uživatelský zážitek:

  • Možnost ukládat nové stránky nebo úpravy stávajících stránek bez nutnosti opisovat protispamový kontrolní kód
  • Možnost zobrazovat seznam všech vašich příspěvků.
  • Možnost používat seznam sledovaných stránek, do kterého si můžete přidávat stránky, které vás zajímají.
  • Možnost přizpůsobit si vzhled a chování Wikipedie podle vlastního vkusu.

Přihlášení vám rozšíří možnosti přispívání:

  • Možnost načíst obrázky či jiné soubory.

Přihlášení vám umožní lépe se zapojit do společné práce na Wikipedii:

Jen do toho, zaregistrujte se!

--Gumruch 11. 3. 2011, 10:07 (UTC)

Tupinambové[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. Fagnes 2. 5. 2011, 13:01 (UTC)

Yanomamo[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, jako se to stalo v článku Yanomamo, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Faigl.ladislav slovačiny 11. 5. 2011, 10:00 (UTC)

Všiml jsem si vaší práce na článku šamanismus a je zřejmé, že tématice rozumíte nebo se o ni zajímáte. Je za vámi vidět kus hezké práce. Původně jsem Vás přišel přivítat, ale vidím, že to už není třeba, tak tedy berte tuto zprávu jen jako druhořadé ocenění za vaši práci ;).

Měl bych na vás jen jednu prosbu a to v ohledu, kde nemohu pomoci sám. V mnoha bodech kde jste heslo rozšířil (což je velmi dobré, lépe se to čte a lépe se chápe podstata formulace), se zároveň stalo, že reference, které byly na konci předchozích vět, jsou na konci formulací vět, které jste napsal vy. Protože dané zdroje nemám k dispozici, chci vás jen poprosit, zda-li byste nezkontroloval, aby k těmto referencím byla přiřazena ta tvrzení, která z nich vyplývají. Samozřejmě skvělé by bylo, kdybyste dokázal najít reference i ktomu, co jste napsal přímo vy, ale nic nemůže být dokonalé, takže snad se nám to společným úsilím podaří alespoň časem. Ale prioritně mám namysli především to, aby dané reference nevyvolávali případně klamný dojem (nevím, jestli to tak je nebo není, ale dříve nebo později by nějaký kolega mohl začal nadávat, tak reaguji s předstihem).

Přeji vám, ať vás práce zde na české Wikipedii baví! A doufejme, že jednou a snad i brzy se stane pro Čechy podobně významným zdrojem informací jako je Anglická celosvětově nyní. S přáním příjemně stráveného času u Wikipedie, kolega - Reo + | 3. 7. 2011, 14:12 (UTC)

P.S.Ačkoliv mám na základě vaší dosavadní editace "podezření" :) , že pomoc nebudete příliš potřebovat, jste kdykoli vítán/a u mne na diskuzní stránce a rád Vám s čímkoliv, co je v mé moci, pomohu. Myslím, že totéž mohu slíbit za kteréhokoliv z kolegů... klidně se ptejte :-).) Reagovat můžete také zde dole, pokud to bude v nejbližší době, určitě si toho všimnu. Mějte se krásně.

Portál Křesťanství[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji za Váš nový článek protopop, který jsem přidal mezi „nové články“ na portálu Křesťanství. Tam také můžete:

  • požádat o založení nového článku o některém z křesťanských témat
  • upozornit na svůj nový nebo podstatně rozšířený článek z této oblasti
  • navrhnout některý článek do rubriky Osobnost nebo Článek měsíce

Pokud Vás k tomuto tématu napadne něco jiného, můžete napsat do portálové diskuse.

Zdraví Fagnes 4. 7. 2011, 13:04 (UTC)

Marina Mniszková[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Marina Mniszková. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  15. 7. 2011, 07:32 (UTC)

Kančilovití[editovat zdroj]

Děkuji Vám za první informace v článku Kančilovití. Bohužel jeho rozsah nebo zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku rozšířit alespoň do té míry, abychom jej mohli zařadit mezi články k rozšíření. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po sedmi dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Vojtech.dostal 31. 7. 2011, 16:04 (UTC)

Prase savanové[editovat zdroj]

Dobrý den, měl bych na Vás dvě prosby:

  1. Nebojte se používat shrnutí editace.
  2. Uveďte alespoň do toho shrnutí z jakých zdrojů čerpáte (z hlavy, z jinojazyčné Wikipedie, z nějakého webu, z knížky,…)

Díky. --Tchoř 2. 8. 2011, 14:15 (UTC)

Panda červená[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji, že zkoušíte editovat Wikipedii. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte prosím pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete dozvědět něco o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Vítejte ve Wikipedii. --Harold 4. 11. 2011, 13:30 (UTC)