Diskuse s wikipedistou:193.122.239.20

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Děkujeme vám za váš příspěvek k článku Letiště Praha-Kbely. Prosím vás však, abyste odlišoval vlastní článek, kde by měl být pouze věcný obsah, navíc psán encyklopedickým stylem. Navíc jste při přidání tohoto příspěvku smazal kapitolu Současnost, proto jsem váš příspěvek považoval za experiment a zrušil jsem jej.
Váš text patřil na diskuzní stránku tohoto článku. Přesunul jsem jej tam. Pokud budete mít další připomínky k článku, připište je prosím tam tak, abyste žádný dosavadní text nesmazal. Děkuji. Jinak samozřejmě máte s připomínkami pravdu, že ve 2. sv. válce nebyli legionáři apod. --Packa 15. 9. 2009, 19:32 (UTC)

Dobrý den, Váš příspěvek musel být smazán či odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem a tudíž pro Wikipedii nevhodný. Pokud chcete přispívat, zkuste to jinak; podívejte se na nápovědu, jak vytvořit stránku či jak ji editovat. Díky za pochopení. S přáním pěkného dne -- Mercy (|) 26. 10. 2009, 13:45 (UTC)

Letiště Kbely[editovat zdroj]

Chtěl bych odpovědět na článek o letišti Kbely. Tak především tam legionáři nepřilétli, přilétli příslušníci načich perutí v RAF, ale ti jsou teď nazýváni také legionáři a maji svůj Svaz legionařů. Nepřistávali ve Kbelích, ale na sousedním letišti Letňany. Myslím, že mají právo být nazýváni legionáři.

Pokud tuto informaci doložíte relevantním zdrojem, můžete ji přidat do článku. Viz Editujte s odvahou. S pozdravem ♥ K123456 23. 8. 2010, 16:18 (UTC)