Diskuse s wikipedistou:134.58.253.57

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
STOP Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie své osobní názory a komentáře. Wikipedie není diskusní fórum ani projekt mající za cíl cokoliv a kohokoliv propagovat nebo kritizovat. Pokud budete takto i nadále hrubě porušovat pravidlo o nezaujatém úhlu pohledu, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

--Daniel Baránek 7. 2. 2009, 14:35 (UTC)

Dobry den,

dorazilo mi Vase podivne upozorneni "Přestaňte prosím přidávat do Wikipedie své osobní názory a komentáře. Wikipedie není politické fórum ani projekt mající za cíl cokoliv a kohokoliv propagovat. Pokud budete takto i nadále hrubě porušovat pravidlo o nezaujatém úhlu pohledu, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení."

zucastnil jsem se dnes diskuse, v niz jsem polozil relevantni otazky vztahujici se k existenci dukazu o tom, zda v Kosovu pred operaci Spojenecká síla existovalo cokoliv, co by slo oznacit pojmem "genocida". Zucastnil jsem se diskuse, aniz bych jakkoliv zmenil heslo, ktere se diskuse tyka. Kladl jsem otazky, ktere JE nutne zodpovedet. Nutnost jejich zodpovezeni souvisi s pripadnym akceptovanim one operace NATO. Abych i Vam umoznil chapat, proc je treba zjistit pravdu, prikladam neco malo udaju:

http://www.hrw.org/legacy/reports/2000/nato/Natbm200-03.htm#TopOfPage (doporucuji sledovat i vek obeti)

Zkusme treba seznam obcanu mesta Niš zavrazdenych behem bombardovani Jugoslavie ze strany NATO:

http://news.nis.org.yu/doc/spisakpoginulihe.html

Gordana Sekulić (narozena 1971), Ljiljana Spasić (1973, tehotna)

A ted neco malo vizualniho "osetreni" (postupujte dolu, at mate predstavu, kdo byl mimojine obeti bombardovani ze strany NATO):

http://www.nato-tribunal.de/varvarin/photo_documentation.htm

Vase upozorneni je zcela neadekvatni, vzhledem k tomu, co jsem cetl vyse v diskusich. Povazuju ho za UKVAPENE a rad bych Vas pozadal, abyste mi, jako dlouhodobemu prispevateli Wikipedie nevyhrozovali podobnym zpusobem. Ano, Wikipedie není politické fórum ani projekt mající za cíl cokoliv a kohokoliv propagovat, tak se toho drzte i Vy! A neocekavejte pochopeni v pripade, ze na polozene otazky v diskusi reagujete timto zpusobem.

--H11 21. 3. 2009, 04:20 (UTC)

Operace Spojenecká síla‎[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek na stránce Operace Spojenecká síla‎ musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky.--Sumivec 2. 10. 2009, 16:49 (UTC)

Dobrý den, pokud Vám jde o vylepšení článku, prosím, vkládejte informace s příslušnými referencemi. Pokud máte pochybnost o informacích, které již wikipedie obsahuje (mohou pocházet např. z překladů z jiných WP), označte je příslušnou šablonou, např. [zdroj⁠?]. Pokud nebude informace v dohledné době dozdrojována, bude smazána. Masivní odstraňování textu, ale opakované vkládaní nepodložených informací může být považováno za vandalismus a být k důvodem k omezení možnosti editovat wikipediii.--Sumivec 2. 10. 2009, 17:03 (UTC)

Mnou smazana uvedena informace je dlouhodobe pritomna v clanku bez radneho odcitovani. Sam jsem vlozil do clanku 4 citace, ktere jsou dlouhodobou soucasti. Vzhledem k ubohe citovanosti tohoto clanku a vubec urovne a vzhledem k diskusi, kterou jsem podstoupil, citim se opravnen v souladu s pravidli Wikipedie smazat necitovane udaje. 2. 10. 2009, 18:07 (UTC)

Vzhledem k tomu, že jste mé předchozí doporučení ignoroval, jsem se rozhodl článek na 1 den uzamknout. Vaše připomínky k současné podobě článku, prosím, specifikujte na diskusní stránce článku. Díky. --Sumivec 2. 10. 2009, 17:15 (UTC)
Neni zac, chovate se jako nechutny cenzor, porusujici neutralitu clanku. Ony posledni zasahy jsem udelal v souladu s doporucenimi od vasich kolegu prave na vami doporucovane diskusi. Jakkoliv jste neuvedl, proc vracite clanek do puvodni podoby, ackoliv mnou smazane pasaze nebyly radne odcitovany, opiraji se na neoveritelne tvrzeni, tedy o "vlastni vyzkum" v interpretaci vasich kolegu. Zkuste se zamyslet nad vyznamem slova neutralita a faktograficka presnost drive, nez udelate jakykoliv zasah. 2. 10. 2009, 18:50 (UTC)

-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) 134.58.253.57 (diskuse) --Sumivec 2. 10. 2009, 18:01 (UTC)

Pokud myslíte, že něco vyřešíte osobními urážkami a výkřiky o údajné cenzuře místo předkládání racionálních argumentů a doložení zdrojů svých tvrzení, tak se neshodneme.--Sumivec 2. 10. 2009, 18:01 (UTC)
Jake osobni urazky? Jste-li urazen tim, ze vas oznacuju za cenzora, pricemz me cenzura znechucuje, tak se snazte cenzorem nebyt, ne ze oznacite me oznaceni za osobni urazku. Tu bych skutecne formuloval jinak. Racionalni argumenty si prectete v diskusi, ke ktere jsem ostatne vybizel uz v dobe, kdy moje prispevky byly mazany aniz by se kdokoliv obtezoval vest diskusi, proc se tak stalo. Chapete? Ja k diskusi vybizel stale a davno. Misto toho jsem svedkem toho, jak lide evidentne nedotceni kritickym a soudnym myslenim jednaji v rozporu s obojim. Jista racionalita tam je, je to ovsem racionalita cenzoru. V jejim akceptovani se opravdu neshodneme. A upozornuji vas, ze se zivim vedou, takze racionalni mysleni je mi bytostne vlastni .-)

Dobrý večer, zablokoval jsem vás na jednu hodinu za výroky, které mohou být chápány jako znevažující. Příště to bude na déle. Děkuji za pochopení, Jirka O. 2. 10. 2009, 18:24 (UTC)