Diskuse s wikipedistou:129.67.187.229

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Tuto IP adresu, 129.67.187.229, používá Oxford University a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na této škole.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.
Pred osmi mesici jsem v dobre vire editoval z tohoto pocitace jeden clanek na ceske wikipedii (neudelal jsem nic jineho nez zmenu, ktera tam byla jinym clovekem navrzena v diskusi ke clanku). Uzivatel "Jedudedek" tu editaci vratil (coz mi nevadi), ale zaroven tu editaci nazval "vandalismem" (coz mi vadi). Po dlouhe dobe jsem se podival na ceskou wikipedii ze stejneho pocitace. Narceni uzivatele "Jedudedka" je tu stale, tak jsem se toto narceni na www strance uzivatele 129.67.187.229 pokusil smazat. Uzivatel "Mercy" moje smazani vratil zpatky a pridal dalsi narceni, ze editace diskusni stranky uzivatele 129.67.187.229 z IP adresy 129.67.187.229 je "vandalismus". Zkusil jsem to tedy znovu s vysvetlenim, ze jsem vzkaz cetl a zase jiny uzivatel "Faigl.ladislav" to bez udani duvodu a odpovedi zmenil zpatky. Kazdopadne bych uvital, aby tato diskusni stranka osocujici tuto IP adresu z nejakeho "vandalismu" byla smazana. Mimochodem ten clanek, ktery jsem se snazil pred osmi mesici upravit, je porad ve stavu kritizovanem na jeho diskusni strance. V anglicke wikipedii, kterou edituji na rozdil od ceske pravidelne, je podle meho nazoru ten clanek vice NPOV. Uzivatel 129.67.187.229
Přestaňte prosím odstraňovat obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Děkujeme za pochopení.

Jedudědek 22. 1. 2009, 23:00 (UTC)

Please do not remove content from pages on Wikipedia without giving a good reason in the change summary. This is vandalism. If you want to practice editing Wikipedia, please use the sandbox. Thank you. -- Mercy (|) 23. 9. 2009, 13:31 (UTC)