Diskuse s wikipedistkou:Mladaprazanka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

S pozdravem ♥ K123456  13. 1. 2012, 17:42 (UTC)

Prosím vyplňujte kolonku „Shrnutí editace“[editovat zdroj]

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je nanejvýš žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. A to nejen ti, kteří právě sledují stránku posledních změn, ale i ti, kteří pak někdy v budoucnu budou hledat v historii článku nějakou konkrétní změnu. Když totiž ve shrnutí uvidí, že se Vaše změny týkají něčeho jiného, než co zrovna hledají, nebudou je muset dále zkoumat a ušetří tím tak trochu času. Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. ♥ K123456  3. 6. 2012, 18:26 (UTC)

Interwiki[editovat zdroj]

Dobrý den, interwiki patří až za kategorie, na úplný konec článku. --Ragimiri 23. 6. 2012, 19:29 (UTC)

Mazání obsahu[editovat zdroj]

Pozor! Neodstraňujte prosím obsah ze stránek Wikipedie, je to považováno za vandalismus. Editaci si můžete vyzkoušet na pískovišti. Pokud nepřestanete poškozovat Wikipedii, bude vám zablokována možnost editace. Jestliže jste obsah odstranil(a) z nějakého legitimního důvodu, napište ho prosím ve shrnutí editace, případně i na příslušné diskusní stránce. Děkuji za pochopení.

Dobrý den, důrazně Vás žádám, abyste přestala bezdůvodně mazat jak šablony (významnost, pahýl) z běžných stránek na wikipedii, tak zejména obsah své diskuze. Špatná zkušenost s jedním urážlivým příspěvkem na Vaší diskuzní stránce není důvodem k mazání rozumných a dobře míněných příspěvků ostatních uživatelů. Diskuzní stránka je určena k vedení diskuze mezi Vámi a ostatními uživateli a mazání příspěvků této diskuzi bezdůvodně zamezujete. Jak praví Wikipedie:Diskusní stránka - ,,Jestli budete opravovat či mazat svoje vlastní příspěvky, je na vás..." (zvýrazněno mnou), příspěvky ostatních však není možné nijak upravovat, pozměňovat, či dokonce mazat! Berte to prosím konečně na vědomí.

DominikH11 (diskuse) 10. 7. 2012, 07:20 (UTC)

Dobrý den,

nepřidávejte prosím do tohoto článku doslovně opsaný text, je to porušení autorských práv. Děkuji za pochopení. Zdraví ♥ K123456  15. 7. 2012, 17:41 (UTC)

Další okopírovaný text: Dagmar Patrasová[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Dagmar Patrasová, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence CC BY-SA 3.0, doložte to prosím e-mailem obsahujícím svolení autora. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://tewezkapr.blog.cz/1102

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceNápověda:Jak vytvořit článek. Díky za pochopení.

Doslovně se shoduje s textem na stránce http://tewezkapr.blog.cz/1102. --Milda (diskuse) 15. 7. 2012, 20:56 (UTC)

Vanessa Paradis - copyvio[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Vanessa Paradis, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Krochoman (diskuse) 16. 7. 2012, 08:44 (UTC)


Martina Hillová[editovat zdroj]

Dobrý den, neodstraňujte text z článků a nevytvářejte přesměrování na přesměrování. Děkuji.--Kacir 28. 7. 2012, 10:08 (UTC)

Ursula Buschhorn[editovat zdroj]

Zdravím. Věnuj prosím pozornost mé odpovědi na tvůj dotaz a doporučuji k tomu také prostudovat WP:Autorské právo. Díky za pochopení. --Harold (diskuse) 29. 8. 2012, 17:09 (UTC)

Čeština[editovat zdroj]

Pokud nehodláte respektovat češtinu, pak bych Vám poradil zkusit přispívat na jinou jazykovou verzi... --Silesianus (diskuse) 29. 8. 2012, 17:55 (UTC)

Dobrý den, máte-li stále zájem, lze se vyjádřit v tamní diskusi k článku. Hezký večer --Marquas (diskuse) 29. 8. 2012, 19:33 (UTC)

Dobrý den, snažně Vás prosím, zadržte od podobných editací. Akorát tím vyvoláte další spory. Pokud chcete v článku užít nepřechýlenou formu, buď ji vkládejte do závorek a také v infoboxu používejte parametr "rodné jméno", který je přesně na to, aby se tam psala nepřechýlená forma. Děkuji za pochopení --Mates (diskuse) 6. 9. 2012, 19:43 (UTC)

Biografie[editovat zdroj]

Dobrý den, několik technických poznámek. U biografií prosím neuvádějte záliby (není to encyklopedicky přínosná informace), s věrohodným zdrojem lze uvádět charakteristiky osoby (vegetarián, křesťan atd.). Encyklopedický styl vynechává vyhýbavé a neurčité formulace. Není vhodné používat časové vztažení k přítomnosti jako „v současnosti, nyní... ,“ protože se daná věta po uložení změny stává nepravdivou. Vždy je vhodné formuloaci vztáhnout k datu – K roku 2011 žil... atd. a samozřejmě ideální je doplnit věrohodný zdroj.--Kacir 8. 9. 2012, 09:50 (UTC)

Šablonu {{Přeložit}} tam už znova vkládat nebudu, ale ještě si přeložte sekci Aktuální vlastní produkce. Plus další komentář:

  • Co znamenají ty sekce Režie, Scénář, Produkce, Střih, Zvuk? Pokud je tím míněno nějaké ocenění, vložil bych to všechno do sekce Ocenění, jinak bych to vložil do sekce Filmografie (s tím, že se k tomu může dodat poznámka, co všechno kolem toho filmu dělal).
  • Přeložil jsem do češtiny názvy některých známých divadelních her.
  • Sekci divadlo jsem rozdělil do dvou částí - Člen divadel a Role (byla to zjevně nesourodá směs obého).

S pozdravem. --Vachovec1 (diskuse) 24. 10. 2012, 15:07 (UTC)

Truda Grosslichtová[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Truda Grosslichtová, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Gampe (diskuse) 11. 12. 2012, 06:23 (UTC)

Matthias Freihof[editovat zdroj]

Dobrý den, minulý rok jste průběžně pracovala na článku Matthias Freihof, děkuji Vám za to. Zbývá ještě dokončit český překlad některých pasáží. Část už jsem upravil, ale u některých si nejsem jistý obsahovou stránkou, co přesně měly znamenat, takže prosím Vás, abyste to doladila, protože asi nejlépe budete vědět, co jste tím chtěla říct. Díky za pochopení. --Bazi (diskuse) 8. 1. 2013, 02:44 (UTC)

Kobra 11: Nasazení týmu 2[editovat zdroj]

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Dobrý den, oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text chráněný autorským právem převzatý bez dovolení z webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Kobra 11: Nasazení týmu 2, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licencí GFDL a CC-BY-SA 3.0, pošlete o tom e-mail do OTRS. K Vámi vloženému textu byla vznesena námitka, že se nápadně podobá textu z: http://www.afc11.cz/o_serialu.php

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--Harold (diskuse) 13. 7. 2014, 23:06 (UTC)