Diskuse:Rámcová úmluva OSN o změně klimatu

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 5 lety od uživatele InternetArchiveBot v tématu „Externí odkazy či reference byly změněny (srpen 2018)


Pro zabránění případnému copyvio - jsem autorem tohohle textu. Původně je psán pro jiný server (zde je verze malinko upravená dle potřeb wikipedie), kde vyjde až 15. února, kdy na ten původní článek dám odkaz i do sekce "Externí odkazy". --Radouch 12:06, 20. 1. 2005 (UTC)

Info o rozšíření v rámci Studenti píší...[editovat zdroj]

Článek byl v únoru 2016 významně doplněn v rámci projektu Studenti píší Wikipedii, a to jako hodnocené zakončení kursu Environmentální aspekty využívání energie (FSS, Masarykova univerzita) nabízeného v podzimních semestrech v lichých rocích - viz ev. i jeho Učební materiály z běhu 2017. Student jej dále doplnil i v červenci 2016

Přehled hesel takto vytvořených či upravených viz ev. Wikipedista:Jenikhollan/Hesla_HEN --Jenikhollan (diskuse) 12. 3. 2018, 17:22 (CET)Odpovědět

Externí odkazy či reference byly změněny (srpen 2018)[editovat zdroj]

Dobrý den,

právě jsem se pokusil opravit 1 externí odkazy či reference na stránce Rámcová úmluva OSN o změně klimatu. Prosím, zkontrolujte moje editace. Pokud máte nějaké otázky, potřebujete, abych tyto odkazy nebo dokonce celou tuto stránku ignoroval, prosím vizte seznam často kladených otázek pro další informaci. Provedl jsem následující změny:

. Udělal-li jsem chybu, vizte seznam často kladených otázek.

Děkuji.—InternetArchiveBot (Nahlásit chybu) 21. 8. 2018, 21:15 (CEST)Odpovědět