Diskuse:Liška

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Tak tohle řešení: liška - redirekt na liška obecná šelma - je vyloženě nepraktické... Někdo bude hledat lišku houbu, napíše jen liška, je hozený na zvíře a nezná-li wikipedii, ani ho nenapadne, že nějaká houba existuje... Navíc liška se brzy změní ve stránku o rodu liška - a můžeme dělat další rozcestník... Cinik 20:06, 5. 4. 2005 (UTC)

No tak bude rozcestník co bude ukazovat na rozcestník a ten zase bude ukazovat na první rozcestník a pak se budem divit kolik vlastně máme stránek :)))--Li-sung 20:10, 5. 4. 2005 (UTC) PS: tak je to, provitorně no...
No, to se stát nemůže, bohužel, rozcestníky a obdobné redirecty nejsou započítávány. Takže převezměte úkol, napsat nový, plnocenný článek jako náhražku rozcestníku na rozcestník. -jkb- 20:54, 5. 4. 2005 (UTC)
Musím vás zklamat (?), ale rozcestníky jsou do počtu článků započítávány, neboť z hlediska MediaWiki neexistuje způsob, jak je rozlišit – vypadají jako jakýkoli jiný článek. (Redirecty počítány samozřejmě nejsou.) --Mormegil 07:17, 6. 4. 2005 (UTC)
Já si myslím, že toto je lišáckým řešením nelišáckého sporu. Každý najde co chce - jak lišku co bějá po lese a v Anglii se nesmí livit pomocí psů, tak i lišku, co se škvaří na pánvi. Takže buďme rádi. -jkb- 20:26, 5. 4. 2005 (UTC)

Pavel Liška[editovat zdroj]

Pavel Liška herec není totožný s tím režimním zpěvákem Pavlem Liškou, že? Takže asi bude nutné další rozlišení a rozcestníček. --Luděk 20:23, 5. 4. 2005 (UTC)

Du se zastřelit. Už radši nic nebudu dělat. Ještě bych zase udělal něco co by vedlo ke vzniku rozcestníku....:) --Li-sung 20:26, 5. 4. 2005 (UTC)

Nechci vypadat jako věčný kverulant, ale co Liškové z Rottenwaldu, a ten nebyl jeden :-)). A teď jsem se zamyslel, no radši ne. :-))