Diskuse s wikipedistou:Thalion77

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 7 lety od uživatele Dvorapa v tématu „Oznámení

Vítejte[editovat zdroj]

Daniel Šebesta (diskusepříspěvky) 14:29, 7. 9. 2006 (UTC)

Česká hitparáda[editovat zdroj]

Hezký den, je naprosto skvělé, že jste udělal článek ohledně hranosti a prodejnosti písní a desek v Česku, ale možná by bylo lepší jednotlivé hitparády asi rozdělit na dva samostatné články "Rádiová hitparáda" a "Albová hitparáda". Popřípadě by se mohly obě hitparády vést "týdně" stejně jak to vedu u Billboardu. No jen mě to tak napadlo jestli by Vám to nevadilo:)--Heitinga 12:26, 19. 7. 2007 (UTC)

Dobrý den, mě je to jedno, jak ta strana bude sestavená. Orientoval jsem se podle stylu německé Wikipedie (viz de:Liste der Nummer-Eins-Hits in den USA (2007)). Na te anglicky psané hitparádě (viz en:Hot 100 number-one hits of 2007 (USA)) je ta strana vedená tak jak si to přejete vy. Ja si ale myslím, že ten německý styl je přehlednější (prostě bez nadbytečnosti), protože tam bez počítání hned vidíme, jak dlouho je ten titul na prvním místě. Ta anglická verse je ale zato přesnější. Takže je mi to jedno jestli vy tu stranu změníte, protože na německé Wikipedii zůstane ten styl zachován. Důležité je, že je možné na Wikipedii najít hity, které obsadily první místo v české hitparádě. -- Thalion77 18:01, 20. 7. 2007 (UTC)
Víte co?! Já to nechám tak, jak jste to udělal Vy. V uvozovkách je to Vaše stránka a vypadá to i "hezky" :). Mimochodem měla jsem nedávno podobný nápad, dokonce jsem kontaktovala pobočku IFPI, zda by mi sdělili informace o předcházejících letech (zhruba od roku 1999), ale bohužel se mi neozvali (to já jen tak pro zajímavosti;) ) --Heitinga 16:49, 21. 7. 2007 (UTC)
Ja se také zajímám o ty data před rokem 2006, ale bohužel jsem žádné v internetu nenašel. Možná, že se najdou lidé v internetu, kteří vlastní tyto data a zanesou je do Wikipedie. --Thalion77 12:34, 22. 7. 2007 (UTC)

Kategorie[editovat zdroj]

Zdravím. Proč dáváte Kategorii:Rakušané do článků, které jsou už zařazeny do přesnějších kategorií, např. Rakouští dirigenti? --Lenka64 21:33, 12. 3. 2008 (UTC)

Ahoj Lenko. Máte pravdu, že kategorii "Rakouští dirigenti" a "Rakušané" jsou redundantní, ale myslím, že přehled všech Rakušáků je lepší než ten zbytek Rakušáků, kteří nebyli přímo přidělení (viz: de:Kategorie:Österreicher)

shrnutí[editovat zdroj]

Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Chci Vás však poprosit o pokud možno výstižné vyplnění shrnutí editace před uložením úprav. Je velmi žádoucí, aby měli ostatní wikipedisté představu, čeho se Vaše změny týkají. Umožníte tak snazší dohled nad stránkou posledních změn, ale i budoucí nalezení konkrétní změny v historii článku.

Registrovaní uživatelé mají navíc možnost si ve svém nastavení v sekci Editace zatrhnout položku Upozornit při vložení prázdného shrnutí editace a systém pak každé nevyplněné shrnutí před konečným uložením změn připomene. Děkuji za pochopení. --Zacatecnik 22:30, 13. 3. 2008 (UTC)

Zdravím, kolego. sám v článku napíšete, že se jedná o statutární město, ale pak v infoboxu uvedete, že je součástí okresu Steyr-Land, což není pravda, protože rakouská statutární města tvoří samostatné nižší územě správní celky postavené na obdobnou úroveň, jako mají rakouské okresy. --Kirk 16:46, 15. 3. 2008 (UTC)

Máte pravdu! Děkuji za opravu. Thalion77 13:52, 16. 3. 2008 (UTC)

Oznámení[editovat zdroj]

Dobrý den, děkuji Vám za informace v článcích Česká hitparáda (2003), Česká hitparáda (2004), Česká hitparáda (2005) a Česká hitparáda (2006). Bohužel jejich zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článků upravit alespoň do té míry, aby splňovaly základní požadavky na vzhled a styl článků. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takové články úplně odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. Děkuji za pochopení. --Dvorapa (diskuse) 19. 4. 2017, 07:04 (CEST)Odpovědět