Diskuse s wikipedistou:195.113.118.50

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 2 měsíci od uživatele Horst v tématu „Správný název
Tuto IP adresu, 195.113.118.50, používá Univerzita Hradec Kralové a může ji sdílet větší počet uživatelů na této škole. Zprávy zanechané na této stránce tak mohou obdržet uživatelé, pro které nejsou relevantní. Při blokování této adresy či revertování z ní provedených změn proto dbejte zvýšené opatrnosti. V případě vandalismu páchaného z této adresy budou správci toto nevhodné chování hlásit zodpovědným osobám na této VŠ.
Vzkaz pro uživatele: Komentářům, které nejsou určeny vám, se vyhnete založením vlastního účtu.
Vzkaz pro zodpovědné osoby: Změny této stránky můžete sledovat pomocí kanálu RSS či Atom.

Vítám srdečně v české Wikipedii. Dobrý den, díky za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Díky moc za pochopení. --Luděk 14:27, 14. 1. 2006 (UTC)

22. listopad[editovat zdroj]

Dobrý den, můžete mi prosím doložit, kde jste vzali informace o světovém dni uctívání zrzek? Děkuji. --Mercy 09:04, 20. 11. 2007 (UTC)

MOŽNÉ PORUŠENÍ AUTORSKÝCH PRÁV

© Oceňujeme Váš příspěvek, ale bohužel nemůžeme přijmout text či obrázky chráněné autorským právem převzaté bez dovolení z jiných webových stránek či odjinud. Podívejte se, prosíme, na stránku Parciální nedostatky, a pokud jste autorem původního díla nebo máte od autora svolení k dalšímu šíření podle licence GFDL, pošlete o tom e-mail do OTRS.

Užitečné rady o přispívání do Wikipedie a o některých základních pravidlech najdete na stránkách Wikipedie:PrůvodceWikipedie:Váš první článek. Díky za pochopení.

--H11 27. 8. 2008, 16:33 (UTC)

Peroxizom[editovat zdroj]

Vítám Vás v české Wikipedii. Chcete-li si editaci pouze vyzkoušet, pak prosím jen na pískovišti, které je k tomu určeno. Děkuji za pochopení. --MiroslavJosef 14. 5. 2009, 16:17 (UTC)

Michal Rejžo Pavlík[editovat zdroj]

Dobrý den, děkujeme Vám za informace v článku Michal Rejžo Pavlík. Bohužel není jasné, zda předmět článku splňuje podmínky významnosti či jednoho z doporučení o významnosti lidí, webů, hudby či jiné. Pokuste se prosím text článku ozdrojovat alespoň do té míry, aby nebylo o jeho významnosti pochyb. Jste-li s předmětem článku dostatečně seznámen(a), rozšiřte nebo přepište jej tak, aby bylo zřejmé, proč je významný. Nejlépe toho docílíte, pokud uvedete alespoň dva nezávislé netriviální věrohodné zdroje publikující o předmětu článku. Pokud u článku nelze splnit kritéria významnosti pro zachování na Wikipedii, bude vhodnější takový článek odstranit; tento proces se nazývá Odložené smazání. S pozdravem --Marquas (diskuse) 27. 11. 2012, 20:20 (UTC)

Antonínův pramen[editovat zdroj]

Dobrý den, neodstraňujte šablonu Copyvio z článku do případného vyřešení práv via OTRS.--Kacir 21. 5. 2013, 06:50 (UTC)

Správný název[editovat zdroj]

Přesunuto na správný název Ivan Petlan, pokračovat můžete tam, díky--Horst (diskuse) 27. 2. 2024, 18:52 (CET)Odpovědět