Diskuse s wikipedistou:Kratochvíla

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Jsem rád, že vesele přispíváte a založil jste si svou stranu. Jen bych chtěl poprosit, abyste používal krátké shrnutí svých editací - pomáháte tím ostatním při redakci článků. --Postrach 19:28, 1. 7. 2005 (UTC)


Katedrála Notre-Dame (Paříž)[editovat zdroj]

Všiml jsem si vašeho zásahu v čláku Katedrála Notre-Dame (Paříž). Bouhužel do Wikipedie lze vládat jen vlastní díla nebo díla pod licencí GNU Free Documentation License a nelze jen tak vzít dílo bez souhlasu autora. --Li-sung 20:36, 3. 12. 2005 (UTC)

Zkusím to doplnit. Encarta je zřejmě chráněné dílo, což jste poctivě uvedl na konec Vašeho překladu. Nicméně i na tento přeložený text se vztahují autorská práva. Můžete si text samozřejmě přeložit pro sebe, ale chcete-li překlad zveřejnit, tak tak musíte učinit v souladu s autorskými právy původního díla. Překládat můžete bez problémů z jiných Wikipedií či jiných pramenů pod GFDL. Ostatní zdroje (tedy i encartu) můžete použít pouze jako zdroj informací, ale formulace a sestavení musí být Vaše vlastní. --Luděk 20:48, 3. 12. 2005 (UTC)

Obr. bez zdroje[editovat zdroj]

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. Tlusťa 15:44, 22. 10. 2006 (UTC)

Vazany nad Litavou.jpg[editovat zdroj]

Zdravím, dovolil jsem si vzhledem k licenci PD pomocí křivek poněkud odmodřit obrázek thumb. Doufám, že se nezlobíte. --Luděk 15:51, 2. 12. 2006 (UTC)

Fajn, díky. --Kratochvíla 15:55, 2. 12. 2006 (UTC)