Wikipedista:Starman~cswiki

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Jsem rebel Mám simplexní formu schizofrenie a myslím, že myšlení ostatních wikipedisů je trochu zkreslené:
  • Jak jinak si vysvětlit, že logickým prohlédavánim složek od hlavní strany do hloubky nejde nic najít? (Viz. Programování- hledali byste ho v technice? chyba)
  • Rovněž množství příspěvku stagnuje. Pokud nejste dlouholetý wikipedista s právy a známymi, nemáte šanci na vytvoření ničeho. Buď je to moc krátke, dlouhé, nemá to úroveň nebo to má chyby, či zcela oblíbené chybějíci odkazy. Vše ma za následek smazání. Co na tom, že "nic" je horší než vlastní názor, nebo teorie.
  • Pokud už splníte vše co je potřeba, pravděpodobně to porušuje autorská práva.
  • Schizofrenik je velmi plachý a neustále ztrácí společenskou jistotu a své místo ve společnosti. - Pořád mě blokují na wikipedii.
  • Emoce jsou vystupňované a neodpovídají situacím, které život naskýtá. - Blokují mě mnohdy za maličkost a nemají mě rádi.
  • Schizofrenici mají častokrát vysoké sklony k sebevraždám. - Nechávam se občas blokovat umyslně.

Poznamka na pozdější použití[editovat | editovat zdroj]

Díky, že experimentujete s Wikipedií. Váš experiment fungoval a byl posléze odstraněn. Pokud chcete dále experimentovat, použijte laskavě pískoviště, neboť pokusy v článcích jsou obvykle rychle smazány. Pokud se chcete něco dozvědět o přispívání do Wikipedie, podívejte se na stránku Wikipedie:Vítejte ve Wikipedii. Děkujeme. --Starman ¿ , 10. 11. 2007 (UTC)


Microsoft Doors je chystana další řada operačnich systému na roky 2010-2030.

Po propadaku jmenem Vista se firma Microsoft rozhodla přejít na zcela nový operační systém, který bude stabilní, přehledný, výkonný, bezpečný a uživatelsky přivětivý.

Bill Gates o tomto plánu prohlásil: "Nevím jestli o tuto řadu budou mít zákaznici zajem, když v nazvu nebude DOS."