Wikipedista:Saisa

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Dnes je čtvrtek. Je 18.dubna 2024

počet hesel ve wikipedii : 544 973

počet uživatelů : 657 527


Ahoj,
jsem z Ostravy, ve Wikipedii jsem naprostý nováček, ale chci to změnit.

+ PLS, nevíte někdo jak se vkládají do článků obrázky, které jsou už v jiných jazykových verzích článku ? Hledala jsem to a nenašla nikde.


Chystám se na VELKOU revizi a doplnění Boženy Němcové. Považuju se za odborníka na Boženu Němcovou, přečetla jsem o ní 87 knih, veškerou její korespondenci a samozřejmě všechno co napsala. Téměř 3 roky jsem totiž pracovala na kompletní digitalizaci jejího díla, což bych chtěla wikipedii (také) poskytnout. Nevím ale zda se to sem hodí. Nejde o množství dat - ty texty se vejdou do 20MB (myslím), což není tak moc. Ale je to dlouhé a .. (rozhodně ne heslovité), tak nevím co s tím a kam s tím. Ráda bych kdyby mi někdo poradil co s tím. Mluvila jsem i s ředitelem MUZEA Boženy Němcové v České Skalici, a ten mi sdělil, že by bylo případně možné uveřejnit kompletní její dílo i na jejich webu, ovšem mají málo místa a redakční systém, který by mohl dělat problémy. Další věc - nerada bych, kdyby poté, co sestavím o Boženě Němcové do wikipedie fakt slušný článek se mi v tom pak vrtal nějaký maturant, který o ní ví jen to že byla a napsala Babičku.


Nové články :

(během asi hodinky opravil chybu, kterou jsem se vrátila opravit .. a už tam nebyla) TJ SUPER! Chci tam dát ještě nějaké obrázky, které mám, ale musím se to prvně naučit.