Wikipedista:Rabukate

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítejte na mé uživatelské stránce.

Stručné představení[editovat | editovat zdroj]

Jmenuji se Libor Kocián a narodil jsem se v srdci moravského slovácka, v rodišti T. G. Masaryka v Hodoníně. Vystudoval jsem vojenskou střední školu se zaměřením na elektroniku a sdělovací zařízení. Dále jsem vystudoval VŠ Mezinárodní vztahy v oboru Management a marketing zahraničního obchodu. V současné době studuji na VŠE magisterský obor podniková informatika.

Zájmy a volný čas[editovat | editovat zdroj]

Politika a vojenství[editovat | editovat zdroj]

Velmi se zajímám o vojenské dění ve světě a vojenskou historii, což úzce souvisí s mou prací. Na souvislosti armády, politiky a ekonomiky se dívám pohledem vojenského profesionála na strategickém stupni. Zajímají mne současné i historické dopady politiky, která využila armádu, na ekonomiku a budoucnost.

Sporty[editovat | editovat zdroj]

Svůj volný čas trávím všemi možnými sporty včetně snowboardingu, lezení, běhání, cyklistiky, plavání, fotbalu, nohejbalu, basketbalu a turistiky. Žádný z uvedených sportů nedělám vrcholově, ale pouze rekreačně. Pohyb však miluji nadevše.

Domácí práce[editovat | editovat zdroj]

Rád se věnuji práci v ovocném sadu, který přináší duševní potěchu jak mě, tak i širokému příbuzenstvu. Mám rád práci se dřevem a v domácnosti si dělám vše sám. V podstatě jsem Ferda mravenec.

Hudba, zpěv a tanec[editovat | editovat zdroj]

Hraji na kytaru a rád zpívám, především lidové a country písně. Rád si zacifruju, či zatančím při lokální folklórní muzice.

Já a wikipedie[editovat | editovat zdroj]

Wikipedii bych chtěl průběžně obohacovat o informace týkající se působení českých vojáků v zahraničí a články úzce související s danou problematikou. Dále pomůžu s články zaměřenými na pěstování ovoce a révy vinné.