Wikipedista:Jafo852/Pískoviště

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Wikipedista:Jafo852/Pískoviště
Chybí svobodný obrázek.

Mgr., Ing. arch. Lada Skulilová (* 14. prosinec 1967, Karviná) je česká psycholožka a architektka. Je autorkou knihy Šťastný domov pomocí Feng šuej.

Biografie[editovat | editovat zdroj]

Pochází ze Severní Moravy, narodila se v rodině odborného lékaře a od mládí se u ní projevovaly umělecké sklony. Zájem o zkvalitnění života lidí a harmonizaci jejich prostředí ji přivedl nejprve ke studiu architektury na VUT v Brně (1990) a poté ke studiu psychologie na Univerzitě Palackého v Olomouci (1998). Snaha o nalezení alternativních cest rozvoje lidského bytí ji nasměrovala k technikám práce s podvědomím a energetickými principy.

V oblasti architektury se specializuje na čínskou nauku Feng-šuej a řadu let ji úspěšně uplatňuje jednak při navrhování domů a interiérů, jednak v roli poradkyně a konzultantky.

Od roku 1998 pracuje také jako poradkyně pro mezilidské vztahy a osobnostní rozvoj. Ve své praxi používá především alternativní techniky, jako je např. regresní terapie nebo eriksonovská hypnóza. Zaměřuje se na odstraňování trémy, úzkostí, depresí a nejrůznějších duševních traumat.

Dílo[editovat | editovat zdroj]

  • Skulilová L. (2012). Šťastný domov pomocí Feng Šuej. Frýdek-Místek: Alpress

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]