Wikipedie:CEE Spring/Mezinárodní

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Info Mezinárodní (skončila) Polská města (skončila) Čs. odboj za první světové války (skončila) ČKD Příklady Pravidla Ceny Výsledky soutěže Spolupráce (meta)
Mapa části střední a východní Evropy

Mezinárodní kategorie soutěže CEE Spring je hlavní kategorií soutěže CEE Spring. V této kategorii bylo možné od 21. března do 31. května 2016 přispívat do článků na libovolné téma, které se týká zemí střední a východní Evropy (region označovaný v angličtině zkratkou CEE).

Pro zjednodušení orientace v změti témat, o kterých bylo možno na české Wikipedii v rámci soutěže psát, existoval průběžně vytvářený seznam důležitých článků, který byl i na projektu Meta. Tímto seznamem se soutěžící mohli inspirovat při tvorbě nových článků v soutěži.

1. Přihlašte se do soutěže pomocí našeho rozhraní:
Pro všechna témata střední a východní Evropy sem, pro téma Polská města sem, pro téma Československý odboj za první světové války sem.
2. Zapište články, do kterých jste přispívali (můžete průběžně) na příslušný seznam:
Seznam článků pro mezinárodní příspěvky, Seznam článků pro kategorii Polská města, Seznam článků pro kategorii Československý odboj za první světové války.
3. Pište články.
Kdo napíše nejvíce kvalitního obsahu do české Wikipedie, odnese si hodnotné ceny!


V kostce: Pište články na téma různých zemí střední a východní Evropy (např. Polská města, maďarská kuchyně, rumunské řeky, bulharské hory, ukrajinské písně, ruské dějiny, chorvatské přístavy...) a vyhrajte hodnotné ceny.