Vainglory

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Vainglory
Základní informace
VývojářSuper Evil Megacorp
VydavatelSuper Evil Megacorp
PlatformyAndroid
iOS
Microsoft Windows
macOS
Datum vydání16. listopadu 2014
Žánrmultiplayer online battle arena
Herní módvideohra pro více hráčů
Některá data mohou pocházet z datové položky.

Vainglory je mobilní videohra pro platformy Android a iOS, vydána byla v červenci 2015.

Popis[editovat | editovat zdroj]

Tato hra je o tom, že se snažíte porazit nepřátelský tým. Docílíte toho tím, že zničíte nepřátelský Vain Crystal. Součástí hry je herní mapa, ta je rozdělena na dvě hlavní části: Lane a Jungle. Na části Lane se nachází věže a Vain Crystal. V části Jungle se nachází Minion mine, jungle příšery, jungle store, důl na zlato a KRAKEN.

Herní role[editovat | editovat zdroj]

Ve hře jsou hrdinové rozděleni na role: mage, sniper, protector, assassin a fighter.

Mage[editovat | editovat zdroj]

Mág používá kouzla na zničení nepřátel. Typický mág rozdává zranění z velké vzdálenosti, ale je slabý v boji zblízka. Pod tuto roli spadají hrdinové jménem: Baptiste, Samuel, Reim, Skaarf a Celeste.

Sniper[editovat | editovat zdroj]

Sniper exceluje v ničení nepřátel z dálky. Hrdinové této role jsou slabí v boji zblízka. Pod tuto roli spadají hrdinové jménem: Gwen, Baron, Petal, Kestrel, Skye, Saw, Ringo a Vox.

Protector[editovat | editovat zdroj]

Protector je nejvíce silný po boku svých spojenců. Je stavěn na to, aby vyrušoval a otravoval v boji. Pod tuto roli spadají hrdinové jménem: Lorelai, Lance, Grace, Flicker, Adagio, Ardan, Catherine, Fortress, Phinn a Lyra.

Assasin[editovat | editovat zdroj]

Assasin je nejsmrtelnější, když zasahuje ze tmy. Je mistr schovávání. Hrdinové této role jou rychlí. Pod tuto roli spadají hrdinové jménem: Koshka, Blackfeather, Reza, Idris, Ozo a Taka.

Warrior[editovat | editovat zdroj]

Warrior je nejsilnější v boji zblízka. Tato role se zaměřuje na útok a těžké brnění. Pod tuto roli spadají hrdinové jménem: Krul, Churnwalker, Grumpjaw, Alpha, Rona, Joule a Glaive.

Externí odkazy[editovat | editovat zdroj]