Wikipedista:Rawac

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Userboxy
Jazyky
Babylon – informace o uživateli
cs-N Tento uživatel je rodilý mluvčí češtiny.
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
sk-2 Tento užívateľ má stredné znalosti slovenčiny.
Wikipedisté podle jazyka
Pobyt
Česko Tento uživatel pochází z Česka.
Tento uživatel je z Liberce.
Kontakt
ICQ Tento uživatel používá ICQ. Jeho UIN je 270454239 a nickname Rawac.

Život[editovat | editovat zdroj]

Jak by asi vypadal můj životopis na Wiki?

Rawac se pod občanským jménem Michal Stehlík narodil roku 1977Liberci. V tomto městě absolvoval gymnázium a po krátké (a poněkud trapné) epizodě na pražském ČVUT se sem také vrátil absolvovat vyšší odbornou školu se zaměřením na počítačové systémy. Dalším jeho pokusem dokončit vysokoškolské vzdělání byl nástup na pedagogickou fakultu Technické univerzity v Liberci. Tu opustil v roce 2005 jako magistr učitelství matematiky a informatiky pro střední školy. S touto aprobací také nastoupil jako učitel na Obchodní akademii v Liberci, odkud však po roce odešel na SPŠSE a VOŠ. Tam učím dosud.

Encyklopedie[editovat | editovat zdroj]

Protože jsem při přípravě na státní zkoušky čerpal často z české a anglické wiki, rozhodl jsem se odvděčit této encyklopedii doplněním dalších hesel. Doufám, že mé příspěvky nebudou službou medvědí a že se časem stane česká wikipedie zdrojem stejně užitečným, jako je ta anglická. Do Wikipedie jsem začal přispívat 17. 6. 2005 zhruba v poledne. I když jsem původně chtěl psát hlavně o matematice a informatice, nějak se stalo, že píši hlavně hesla o místech v libereckém kraji a občas také ze science fiction. Když už jsem si koupil digitální fotoaparát (Canon A710IS), hodlám s jeho pomocí obohatit pár článků.

Protože tady již nějakou dobu působím, je zde několik článků, ke kterým se významější měrou přispěl a ke kterým se hlásím a považuji je za „dostatečně zpracované“: Robert A. Heinlein, Goniometrická funkce, Liberec, Jizerské hory a Frýdlant (zámek).

Užitečné odkazy[editovat | editovat zdroj]

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation
Toto je osobní stránka uživatele Wikipedie.

Nejedná se o encyklopedický článek. Pokud tuto stránku vidíte na jiném serveru než na Wikipedii, pravděpodobně se jedná o kopii Wikipedie. Uvědomte si, že si prohlížíte neaktuální kopii a uživatel, kterému tato stránka patří, zřejmě nemá s tímto serverem žádné vztahy. Originál uživatelské stránky najdete na https://cs.wikipedia.org/wiki/Wikipedista:Rawac.

Dvojí licence s Creative Commons Attribution Share-Alike License version 2.0
Veškeré moje textové příspěvky jsou, pokud není uvedeno jinak, nabízeny jak podle GFDL, tak podle licence Creative Commons Attribution Share-Alike license version 2.0. Uvědomte si prosím, že ostatní uživatelé nemusí nabízet totéž.