Polygon (grafika): Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m →‎Reference: oprava revize, kat., iw
Bez shrnutí editace
Řádek 1: Řádek 1:
{{upravit - informatika}}
{{upravit - informatika}}
'''Polygony''' se používají jako jedna ze součástí 3D počítačového modelu. Společně s vertexy, hranami, stranami, povrchy vykreslují a zobrazují 3D model. Vykreslování polygonového modelu je méně náročné na vykreslení, než plně vystínovaný model a proto se používá hlavně při editaci 3D modelu, kdy by dlouhé vykreslovací (renderovací) časy zpomalovaly práci.
'''Polygony''' se používaji jako jedna ze součástí 3D počítačového modelu. Společně s vertexy, hranami, stranami, povrchy vykreslují a zobrazují 3D model. Vykreslování polygonového modelu je méně náročné na vykreslení, než plně vystínovaný model a proto se používá hlavně při editaci 3D modelu, kdy by dlouhé vykreslovací (renderovací) časy zpomalovaly práci.


== Reference ==
== Reference ==

Verze z 10. 5. 2011, 08:51

Šablona:Upravit - informatika Polygony se používaji jako jedna ze součástí 3D počítačového modelu. Společně s vertexy, hranami, stranami, povrchy vykreslují a zobrazují 3D model. Vykreslování polygonového modelu je méně náročné na vykreslení, než plně vystínovaný model a proto se používá hlavně při editaci 3D modelu, kdy by dlouhé vykreslovací (renderovací) časy zpomalovaly práci.

Reference

V tomto článku byl použit překlad textu z článku Polygon (computer graphics) na anglické Wikipedii.