Wikipedista:Juniperbushman: Porovnání verzí

Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Smazaný obsah Přidaný obsah
m Editace uživatele 212.34.20.68 (diskuse) vráceny do předchozího stavu, jehož autorem je Juniperbushman
Bez shrnutí editace
Řádek 1: Řádek 1:
=== Kdo jsem ===
=== Kdo jsem ===


Mé jméno je Martin. Žiji v Děčíně. Od roku 2011 jsem v invalidním důchodu.
Mé jméno je Martin Líbal. Žiji v Děčíně - [[Jalůvčí]]. A právě z komického překladu Jalůvčí = Juniper Bush jsem si utvořil přezdívku. Vystudoval jsem VŠST v Liberci a poté jsem pracoval jako konstruktér různých strojních zařízení. Mým dlouhodobým koníčkem je pěstování kaktusů. Kromě přírody se také věnuji historii a místopisu okolí Děčína a fotografování. Od roku 2011 jsem v ivalidním důchodu.

== Přiznání naivity ==

Při pátrání po informacích o nových odrůdách jabloní jsem narazil na [[Seznam odrůd jablek]], který mi připadal velmi ubohý, bez jakýchkoliv přímých informací, a tak jsem se rozhodl, že zbytek zimy strávím nad jeho korekcí. Bohužel jsem si neověřil, co se na Wiki smí a nesmí. Když jsem byl po dvou měsících skoro hotov, narazil jsem na stránkách [[Wikipedie:Pod lípou]] na diskusi o používání cizojazyčných odkazů. Tak jsem se do diskuse zapojil, protože jsem v tabulkovém seznamu chtěl použít přímé odkazy jak na cizí Wiky, tak na cizí odborné stránky. Považoval jsem Wikipedii za mezinárodní záležitost a mezijazykové odkazy jsem považoval za důležitou složku textu. Bohužel jsem se dozvěděl, že tomu tak není, neboť mezijazykové odkazy Wikipedii poškozují (nikdo mi nedokázal vysvětlit čím), a tudíž budou z mé tabulky v každém případě odstraněny. Tím by ale moje tabulka s téměř devíti sty položkami ztratila na informativnosti. Tak jsem se rozhodl raději nechat vše při starém a seznam neupravovat.

Na základě této zkušenosti jsem se rozhodl své aktivity na Wikipedii utlumit a omezit je jen na opravu vlastích chyb.<br/>– Juniperbushman – 4.4.2017

Verze z 4. 4. 2017, 12:38

Kdo jsem

Mé jméno je Martin. Žiji v Děčíně. Od roku 2011 jsem v invalidním důchodu.

Přiznání naivity

Při pátrání po informacích o nových odrůdách jabloní jsem narazil na Seznam odrůd jablek, který mi připadal velmi ubohý, bez jakýchkoliv přímých informací, a tak jsem se rozhodl, že zbytek zimy strávím nad jeho korekcí. Bohužel jsem si neověřil, co se na Wiki smí a nesmí. Když jsem byl po dvou měsících skoro hotov, narazil jsem na stránkách Wikipedie:Pod lípou na diskusi o používání cizojazyčných odkazů. Tak jsem se do diskuse zapojil, protože jsem v tabulkovém seznamu chtěl použít přímé odkazy jak na cizí Wiky, tak na cizí odborné stránky. Považoval jsem Wikipedii za mezinárodní záležitost a mezijazykové odkazy jsem považoval za důležitou složku textu. Bohužel jsem se dozvěděl, že tomu tak není, neboť mezijazykové odkazy Wikipedii poškozují (nikdo mi nedokázal vysvětlit čím), a tudíž budou z mé tabulky v každém případě odstraněny. Tím by ale moje tabulka s téměř devíti sty položkami ztratila na informativnosti. Tak jsem se rozhodl raději nechat vše při starém a seznam neupravovat.

Na základě této zkušenosti jsem se rozhodl své aktivity na Wikipedii utlumit a omezit je jen na opravu vlastích chyb.
– Juniperbushman – 4.4.2017