Diskuse s wikipedistou:Xdaniela

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Vítám pěkně v české Wikipedii. Chtěl bych Vám poděkovat za Vaše příspěvky, ale zároveň Vám bohužel musím sdělit, že budu muset toto konto zablokovat, jelikož je sdíleno více uživateli, což se nepodporuje -- viz Wikipedie:Blokování#„Veřejné“ účty. Pokud z konta zatím přistupoval pouze jediný uživatel, mohu toto konto přejmenovat na jeho "ekonomické" uživatelské jméno "Xcerd27" nebo "Xkram81". Čekám hodinu na vyjádření, nenapíšete-li jej, konto zablokuji. Pak mne můžete kontaktovat například mailem pomocí [1]. Omlouvám se za možné komplikace a děkuji za pochopení. --Luděk 19:02, 3. 12. 2006 (UTC)

Ahoj Luďku, jsem tu tento víkend poprvé a vložení hesla Grand Prix ČR jsem měla za úkol s kamarádem do školy. Poslat email ti nemuzu protoze mi jeste neprisel stale potvrzovací kod tak to zkousim aspon touto cestou. Nevedela jsem ze nemuzeme mit spolecne jmeno ktere je slozeno z nasich samostatnych prihlasovacich jmen. Nevime co s tim.Jestli si to mame prejmenovat nebo jestli nam to tam prosim nechas. Tak snad si to stihnes jeste do vyprseni doby precist a nezablokujes nam to pac jsme nad tim stravili cely vikend a nas cvicici je hrozne prisny :) pokud by mi jeste neprisel potvrzovaci kod tak muj mail je daniela_cervena[at]post.cz dekuju Daniela Červena (xcerd27&xcerd81)
(Bez podpisu 20:29, 3. 12. 2006 Xcerd27&xkram81) Přeneseno z [2], aby to bylo všechno hezky pohromadě.

Jak jsem byl pravil, mohu konto přejmenovat na jednoho z vás, pokud z něj zatím editovala jedna osoba a druhá nezná heslo. Čili zřejmě bych měl konto přejmenovat na xcerd27. Čekám na potvrzení tohoto řešení či návrh jiného. --Luděk 19:34, 3. 12. 2006 (UTC)

Uz se v tom zacinam trochu orientovat. No my jsme na tom pracovali spolecne takze kazdy zna heslo ale na xcerd27 znam heslo jen ja.tak to prejmenuj na xcerd27 a my to zkusime vysvetlit cvicicimu ze jsme na tom pracovali oba.

Vyučujícího jsem upozornil, aby vás všechny informoval, že sdílená konta nemáme rádi. Než konto přejmenuji, tak sem vložím něco na čtení. Zajímavá je zejména pasáž ohledně podepisování. Po pečlivém pročtení by mělo být konto už přejmenované. --Luděk 19:42, 3. 12. 2006 (UTC)

--Luděk 19:42, 3. 12. 2006 (UTC)

děkuji moc :) a cvici nam k teto praci nerekl vubec nic. Ani kdy to mame mit hotove. moc dekuji za pomoc. Takze ted by ten clanek mel byt na xcerd27. :) Moc dekuju mej se hezky --Xcerd27&xkram81 19:46, 3. 12. 2006 (UTC)

Tak přejmenovat nemohu, konto Xcerd27 již existuje. Přihlaste se pod ním. Pokud si heslo nepamatujete, tak mohu toto konto "Xcerd27&xkram81" přejmenovat na něco jiného, třebas "Daniela" nebo "Xdaniela", Vašemu učiteli to nevadí a nám je to také srdečně fuk. Přejmenování má tu výhodu, že kontu (pod novým jménem) zůstanou přiřazeny staré editace. --Luděk 19:50, 3. 12. 2006 (UTC)

tak to prejmenuj na Daniela heslo mi zustane stejne jako u xcerd27&xkram81? a pak mam jeste jeden dotaz kdyz uz jsem v tom rozhovoru.Kde najdu něco napsáno o tom, že na můj článek Grand Prix ČR se dostanou lidi i když zadají do vyhledávače například jen Grand Prix nebo Velká cena a ono jim to ukaze moji stranku :) nejak jsem to nedohledala. --Xcerd27&xkram81 19:54, 3. 12. 2006 (UTC)

Tak "Daniela" také existovala (i když nic nenapsala), zvolil jsem tedy "Xdaniela", snad to nevadí.

Vyhledávač bude onu stránku ukazovat až po několika či několikanácti hodinách, až ty novější zaindexuje. --Luděk 19:59, 3. 12. 2006 (UTC)

Dekuji za pomoc měj se pěkně a hodně trpělivosti s nováčky :) --Xdaniela 20:07, 3. 12. 2006 (UTC)


Ahoj mohla bych se zeptat prosím níkde jsem nedohledala, když můj článek se jmenuje Grand Prix ČR a do hledání zadám jen grand prix nebo grand prix čr tak mi to nevyhlá tu mojí stránu, vyhledá mi to všechny ostatní Grand Prix, ale tu mojí ne. Musí se to nějak nastavit? děkuji moc --Xdaniela 08:35, 14. 12. 2006 (UTC)

Problem je v tom že na wikipedi chvily trva nez se clanek "zapise". Vymaz si Cache v svem prohlizeči a zkus to znovu. --> Koky 08:43, 14. 12. 2006 (UTC)

No ja kdyz se neprihlasim na wikipedie a zadam do hledani Grand Prix ČR (presne zadany nazev) tak mi to vyhleda. Takze jeste mam pockat a ono se to udela samo? Nekdo mi rikal ze jde uděla více odkazu na tu mojí stranku. Treba do hledani napisu Velká cena nebo grand prix čr a pry by mi to mělo ukazat taky tu moji stranku. Tak nevim asi to bude tim ze musim pockat :) --Xdaniela 08:58, 14. 12. 2006 (UTC)

Seznamy sportovních disciplín[editovat zdroj]

Přeji hezký den.

Velká cena ČR určitě nepatří do seznamu sportovních disciplín - je to přece jedna z mnoha velkých cen v rámci motocyklového sportu. Proto jsem v obou seznamech provedl revert a zrušil Vámi vložený odkaz. Pokud máte pocit, že to tak není správně, dejte mi prosím vědět tady, dám si Vaší diskuzní stránku mezi sledované.

S přáním hezkého dne Chrupoš 19:00, 16. 12. 2006 (UTC)