Diskuse s wikipedistou:Verse

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

--Kacir 28. 6. 2011, 18:53 (UTC)

Základní škola Oslavany a Řevnice[editovat zdroj]

Dobrý den, je mi to líto, ale Váš příspěvek musel být odstraněn, jelikož byl psán neencyklopedickým stylem, a do Wikipedie se tudíž nehodil. Zkuste to jinak; podívejte se na průvodce a nápovědu, zejména sekce první krůčky v editaci, styl či jak editovat stránku. Pokud něčemu nebudete rozumět, vyzkoušejte si editaci na pískovišti nebo se zeptejte ostatních. Těšíme se na Vaše další příspěvky. Wikipedie není adresář, viz WP:NOT. --Kacir 28. 6. 2011, 18:53 (UTC)

VÁŽENÝ PANE, JESTLI JSTE SI NEVŠIML, TAK TOTO JE OTEVŘENÁ ENCYKLOPEDIE, A TO ZNAMENÁ, ŽE JE PRO VŠECHNY!!! NE JENOM PRO VÁS!!! A CO SI O TOM MYSLÍTE, TO JE MI OPRAVDU UKRADENÉ!!! PAMATUJETE SI JEŠTĚ TRAUTENBERKA, JAK CHTĚL PRODÁVAT VODU??? PATŘÍ VŠEM, STEJNĚ JAKO WIKIPEDIE! HOWK!-- Tento nepodepsaný komentář přidal(a) uživatel(ka) Verse (diskuse)

Ano, a také pochopitelně musí všichni respektovat určitá pravidla, aby zde mohli všichni v klidu pracovat. Tak prosím nechte těch nenávistných komentářů, odkazovaná stránka mluví jasně. Je mi líto, pokud Vás Vaše příspěvky stály hodně práce.--Jieκeren 28. 6. 2011, 19:15 (UTC)
Vypněte si prosím CAPS LOCK. Články musí splňovat určitá kritéria. Vy jste vložil do článků pouze aktuální seznam žáků základních škol, nic víc, po jeho odmazání (do článku nepatří), nezbyl ani tzv. subpahýl, tedy články byly smazány jako neupravitelné. Zkuste se podívat na již založené články o školách, co mají obsahovat. --Kacir 28. 6. 2011, 19:17 (UTC)
Dneska zrovna náhodou je CAPS LOCK DAY. :-D --Harold 28. 6. 2011, 19:19 (UTC)
Jo fakt! On je opravdu zrovna CAPSLOCK DAY, no to mě podržte! :))).Reo + | 28. 6. 2011, 19:24 (UTC)

Varování[editovat zdroj]

Dobrý den, dbejte wikietikety a nepoužívejte proti ostatním kolegům nadávky. Pokud budete v podobném stylu chování pokračovat, bude Vám omezena možnost editovat Wikipedii. --Faigl.ladislav slovačiny 28. 6. 2011, 19:37 (UTC)