Diskuse s wikipedistou:Tooczech

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Ahoj, předpokládám, že na článku Rosetta@home se chystáš ještě pracovat. Jestli ano, příště prosím do takového článku vlož šablonu {{Pracuje se}}. Nemyslím u všech článků, které se chystáš dále upravovat, ale u nového článku, kde skoro nic nenapíšeš, je to potřeba. Jinak ti do článku někdo umístí šablonu {{Subpahýl}}, což by tě mohlo zbytečně vylekat. Přeji hodně štěstí (nejen) zde na Wikipedii. --Adam Zábranský 1. 10. 2011, 18:47 (UTC)


Ahoj, díky, já jsem něco podobného hledal, ale nemohl jsem to najít.. začal jsem s tím teprve včera a nějak jsem se s tím pral, než jsem zjistil jak wiki vůbec funguje po stránce syntaxe a tak, no a tohle jsem prostě nenašel.. díky, že jsi mi to tam nahodil, příště už budu moudřejší ;) --Tooczech 2. 10. 2011, 12:46 (UTC)

To je v pořádku, občas tu taky něco nemohu najít, a to jsem tu strávil už nějakou dobu :o). --Adam Zábranský 2. 10. 2011, 14:00 (UTC)

Jen upozornění, ta šablona v článku může být pouze dva dny. Pokud dva dny nebudete ten článek editovat, bude ji moct kdokoliv odstranit. S pozdravem Marek Koudelka (diskuse / příspěvky) 2. 10. 2011, 14:16 (UTC)