Diskuse s wikipedistou:Soukromaparticka

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Vkládání podpisu
Vkládání podpisu

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Je zvyklostí, že své příspěvky v encyklopedických článcích zásadně nepodepisujeme. Příspěvky na diskusních stránkách ale vždy zakončujeme svým podpisem. Jak na to? Podepíšete se tak, že na konec svého diskusního příspěvku napíšete čtyři vlnovky ~~~~. Ty můžete vložit i kliknutím na ikonku Podpis a datum v panelu nástrojů nad editačním oknem. Při uložení změn se pak vlnovky automaticky nahradí Vaším uživatelským jménem (nebo u neregistrovaných přispěvatelů IP adresou) a aktuálním datem. Podpis v diskusi je užitečný, aby bylo všem jasné, kdo co napsal a kdy. Děkuji za pochopení.

Také Vás prosím, nezapomínejte předpokládat dobrou vůli. --Tchoř 6. 2. 2011, 11:59 (UTC)

Nástěnka správců neslouží k volné diskusi, proto jsem Vaši otázku revertoval a odpovím zde: Konektivitu a servery samozřejmě nadace Wikimedia platí, ale je otázka zda ho ji dělá „majitelem Wikipedie“. Asi ji majitelkou dělá spíš to, že má registrované jméno Wikipedie, ale i tak je to s tím vlastněním v obvyklém smyslu nepřesné. --Tchoř 6. 2. 2011, 13:12 (UTC)

Váš příspěvek jsem revertoval, neboť na nástěnku správců nepatří.--Tchoř 6. 2. 2011, 13:42 (UTC)

Když mi dodáte dva zdroje, kde o tom Vašem centru píšou, například jedny noviny, jedna kniha (které ovšem publikoval někdo jiný, než samotné centrum pro dopravu), tak já Vám ten článek napíšu tak, aby ho mí kolegové smazat nemohli. Pokud takové zdroje nemáte, pak Vám nepomůže ani svěcená voda.--DeeMusil 6. 2. 2011, 18:05 (UTC)
Děkuji za nabídku. Problém ale není v tom napsat článek, ale zavilost místních správců, kterým se holt ta organizace nějak znelíbila. Dostatek zdrojů byl uveden na nástěnce správců - jsou to zdroje nejen o to co Centrum řeklo, napsalo či vydalo, ale taky o nich. A zdroje na úrovni ČTK. Že by o nějakém občanském sdružení vyšla kniha to asi jen tak ne... ale ruku na srdce, kolik zdejších hesel má citace na úrovni ČTK? Soukromaparticka
Vidím, že Vám není pomoci... jednání správců je v pořádku...--DeeMusil 6. 2. 2011, 22:34 (UTC)

Dobrý den, zablokoval jsem vám možnost editace na jeden týden z důvodu trollování. Byl jste důrazně upozorněn, abyste problémového jednání zanechal, jelikož se tak nestalo, nezbyla mi jiná možnost. Na vaše dotazy vám bylo odpovězeno už několikrát na Nástěnce správců, Pod lípou i ve vaší diskusi. Prosím prostudujte si tyto odpovědi, stejně jako v nich odkazované stránky. Díky. --Podzemnik 6. 2. 2011, 20:35 (UTC)