Diskuse s wikipedistou:Sorm

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie

Zdravím, vaší žádosti o Wikipedie:Rychlé smazání bohužel správci nemohou vyhovět, protože diskusní stránky tímto způsobem mazat nelze. Pokud vás prázdná stránka netěší, asi nejjednodušší je umístit si na ní nějaký pěkný obrázek. S přáním pěkného dne --che 03:17, 5. 1. 2007 (UTC)

Dobrý den. Díky, že nahráváte na Wikipedii obrázky. Abychom měli jistotu, že je možné je zde použít, je u každého třeba uvádět jeho původ a licenci. Protože obrázky, které tyto údaje postrádají, jsou po týdnu mazány, prosím Vás o doplnění informací v následujícím souboru:

Podrobnosti o problematice autorských práv na Wikipedii jsou na stránce Wikipedie:WikiProjekt Licence souborů. Přehled použitelných šablon pro licence je k nalezení na Wikipedie:Popisky licence souborů. Budete-li mít nějaké dotazy, obraťte se na mne, rád Vám pomohu. --Zirland 18:24, 15. 5. 2007 (UTC)

Algoritmus pro výpočet dne v týdnu[editovat zdroj]

Děkuji Vám za informace v článku Algoritmus pro výpočet dne v týdnu. Bohužel jeho zpracování zatím nesplňuje požadavky na encyklopedické heslo. Pokuste se prosím text článku upravit alespoň do té míry, abychom jej mohli označit jako článek. Pokud se nám to ani společnými silami nepodaří, po 14 dnech se rozhodneme, zda pro udržení kvality Wikipedie není vhodnější takový článek úplně odstranit. Děkuji za pochopení. --Franp9am 11. 2. 2011, 22:06 (UTC)

Zdravím, jste zván na wikisraz, a jako učitele by Vás mohlo zajímat tzv ambasadorství. Dominik Matus   21. 2. 2012, 20:34 (UTC)