Diskuse s wikipedistou:Sikky

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Poslední komentář: před 1 rokem od uživatele Marek Genius v tématu „Vaše uživatelská stránka

Dobrý večer, troufám si tvrdit, že slovo týn/Týn povoluje oba tvary a Váš zásah byl trošku nadbytečný... viz http://prirucka.ujc.cas.cz/?id=t%C3%BDn&dotaz=T%C3%BDn&ascii=0 Nicméně i tak děkuji za Vaši pozornost věnovanou případným nedostatkům v připravovaných seznamech památek.--Limojoe (diskuse) 20. 8. 2012, 23:27 (UTC)

Při zběžném google testu dát fráze "týně nad vltavou" řádově víc výskytů, než "týnu nad vltavou", popravdě, ač mám známé z Týna, nikdy neříkají v Týnu... Sikky (diskuse) 23. 8. 2012, 14:26 (UTC)

Vaše uživatelská stránka[editovat zdroj]

Dobrý den, mohl byste si prosím na svou uživatelskou stránku vložit něco, co by nemátlo ostatní uživatele? Méně zkušený editor by mohl zbytečně reklamovat nějaký bug apod. Děkuji za pochopení.--Zdenekk2 (diskuse) 14. 1. 2013, 23:00 (UTC)

Pobavilo… Kliknul jsem na Vaše uživatelské jméno, abych se podíval, co jste zač, a říkám si: co je to za pitomost? Vždyť ten odkaz byl modrý, a ne červený. Přemýšlel jsem, jestli nemůže jít o nějaký nový druh uživatelské stránky, přenesené odněkud (ve stylu tohoto). A pak jsem si všimnul, že dole je kategorie, tak jsem si otevřel editaci stránky, a bylo jasno. Začal jsem se hlasitě smát. --Marek Genius (diskuse) 13. 9. 2022, 22:55 (CEST)Odpovědět

Infobox Album[editovat zdroj]

Promiňte, ale Vaše změny v šabloně {{Infobox Album}} ruším, protože nebyly nikde prodiskutovány a dle mého k nim není důvod. O zrušení barevného označení typů alb by se mělo nejprve diskutovat. --Mates (diskuse) 5. 2. 2013, 22:05 (UTC)

Písně o Klausovi[editovat zdroj]

Dobrý den, co se týká Vámi vložených kulturních ohlasů Václava Klause ([1]), myslím, že by v takovém případě bylo lépe dohledat nějaký článek, který se tím zabývá souhrnně a lze jej považovat za věrohodný zdroj. Odkazy na různé karaoke weby mohou být chápány jako problematické, protože se obvykle jedná o fanouškovské stránky bez nějakého důvěryhodného odborného zázemí. Navíc se jedná o jednotlivosti, které neposkytují nějaký celkový přehled. Případně je lze považovat za primární zdroj. Prosím, zkuste dohledat, jestli se tím někdo nezabýval, nějaký sekundární zdroj. Možná že alespoň články z novin nebo časopisů by se našly. S pozdravem --Bazi (diskuse) 25. 3. 2013, 15:19 (UTC)

Pokusím se zapátrat. Odkazy na karaoke jsou kvůli tomu, že dotyčné skupiny nemají na svých stránkách texty; a podle mého názoru je přijatelnější odkazovat texty než přímo na nahrávku. Sikky (diskuse) 26. 3. 2013, 16:08 (UTC)