Přeskočit na obsah

Diskuse s wikipedistou:Sapiens~cswiki

Obsah stránky není podporován v jiných jazycích.
Přidat téma
Z Wikipedie, otevřené encyklopedie
Pro Vaši informaci
Pro Vaši informaci

Dobrý den, děkuji za Vaše příspěvky. Zároveň Vás však prosím o častější používání tlačítka Ukázat náhled. To Vám ukáže, jak bude článek vypadat po Vašich úpravách, aniž by se úprava uložila. Až budete mít pocit, že jsou Vaše úpravy hotovy, vyplňte do pole shrnutí editace stručný popis provedených změn a změny uložte.

Uložením zároveň dáváte najevo, že další změny v nejbližších okamžicích neplánujete a že se jiní wikipedisté mohou pustit do dalších úprav, oprav a doplnění článku. Každá uložená změna se zapisuje do historie článku a do seznamu posledních změn na Wikipedii. Při častém ukládání se tyto zbytečně přeplňují a znepřehledňují. Hrozí také riziko, že dojde k tzv. editačnímu konfliktu, tedy stavu, kdy dva wikipedisté editují tentýž článek zároveň. Děkuji za pochopení. --Zirland 15:10, 27. 3. 2006 (UTC)

Prosím, něměnte název Česko za Česká republika v článku Česko ani v jiných článcích. Používání obou termínů je otázkou vleklých sporů (i mezi komunitou Wikipedie). V současnoti se o tom diskutuje, podívejte se nejprve tam a pokuste se toto nejprve prodiskutovat... Vaše úpravy byly již jednou vráceny zpět, a mohou být případně i příště. Aktron 15:13, 27. 3. 2006 (UTC)

Vaše příspěvky[editovat zdroj]

Když jsem se tak před chvílí podíval na všechny Vaše dosavadní příspěvky, tak jsem zjistil, že pouze jednou jedinkrát jste přidal nějakou informaci do nějakého článku, byla to Vaše úplně první editace. Pak už nic. Ale Wikipedie není diskusní fórum.--Luděk 15:55, 29. 3. 2006 (UTC)

Máte dobrý postřeh. Ale když už jste se "díval" na mé příspěvky, mohl jste si tam také všimnout, že "stávkuji", dokud Wikipedie nepřestane porušovat (svou vlastní) zásadu nestrannosti. A právě to porušování mě k diskuzi provokuje. Vás ne? --Sapiens 16:06, 29. 3. 2006 (UTC)
Protože jste se dosud jako autor nijak neprojevil, vaší stávkou wikipedii žádná škoda nevzniká :) --Pastorius 16:29, 29. 3. 2006 (UTC)
Díky Pastorie, za toto milé rozloučení. Chtěl jsem udělat krapet podrobněji Bílou Horu a české stavovské povstání a třicetiletou válku, ale uznejte, že při pohledu na "Česko" mě opouští inspirace :-) Ale vážně: fakt nemám chuť psát někam, kde se encyklopedie účelově zneužívá, ať už k násilnému narvání Česka národu do hlavy nebo k čemukoli jinému. Mějte se prima, --Sapiens 16:42, 29. 3. 2006 (UTC) P.S: Pokud umíte zrušit nepoužívaný účet, zrušte mi ho. Díky.
Kdyby, kdyby kdyby... Znáte to? "Kdyby byly v prdeli ryby, nemusely by být rybníky" :) --Pastorius 01:00, 2. 4. 2006 (UTC)
Po delší době jsem sem zabrousil a koukám, že účet jste mi nezrušil, naopak to tu začínáte rozjíždět :-) --Sapiens 08:36, 12. 4. 2006 (UTC)

zdravim, co udelat s tim ceskem mas nejaky napad? pmp

Přepsat všude na Česká republika, resp. české země. --Sapiens 08:55, 12. 4. 2006 (UTC)

Váš účet bude přejmenován[editovat zdroj]

17. 3. 2015, 23:46 (CET)

Přejmenováno[editovat zdroj]

19. 4. 2015, 05:14 (CEST)